Z extravagance jakoby se pomalu stávalo něco běžného. Červené oční linky? Modrá či žlutá rtěnka? Žádný problém! Letošní jarní trendy jasně ukázaly, že ve výběru barev v líčení už neexistují žádné hranice. A právě teď se tenhle trend naplno projevil i v barvení vlasů, takže není už žádnou výjimkou potkat na ulici vlasy v barvě fialek, či v trávově zelené. Máte tu nejlepší příležitost začít experimentovat, třeba zrovna na blížící se dovolené!

HRAJTE SI S BARVOU VLASŮ JAKO S MAKE-UPEM

Už dlouho toužíte vyzkoušet neobvyklou barvu vlasů? Teď je ten pravý čas! Plameňáková růžová, decentní meruňková nebo třeba modrozelená jako malá mořská víla, to právě teď letí. Barvy jsou zkrátka v kurzu nejen v módě a make-upu, ale také ve vlasech.

Vyzkoušejte třeba novinku COLORFUL HAIR od L’Oréal Professionnel, se svým kadeřníkem můžete vybírat z odstínů Sunset Coral, Hypnotic Magenta, Electric Purple, Iced Mint nebo Caribbean Blue.

Vybraly jste si? Chcete barvu přímo na míru? Žádný problém! Najděte si svého odborníka, kadeřníka ze salonů Salon Expert L’Oréal Professionnel, který s vámi vybere ten nejlepší odstín právě pro vás z novinky COLORFUL HAIR. Hrajte si s barvou vlasů jako make-upem.

Svého kadeřníka a více informací o COLORFUL HAIR najdete na WWW.SALON-EXPERT.CZ.