„Není pravda, že by všechny hubené ženy byly spokojené se svým tělem, ale jsou sebejistější v posteli,“ říká sexuoložka Kate Taylor. „Hubenější ženy se všeobecně cítí při pohledu do zrcadla lépe než ty silnější. Prohlédnou si každý kousíček svého těla, protože média jim do omrzení opakují, jak perfektně by měly vypadat,“ dodává.

Mohlo by vás také zajímat: Příběh Andrey: Při sexu mi řekl, ať zhubnu. Teď mám mindrák nebo 7 chyb, které ženy v posteli dělají a muži je nesnáší

Dámy, které jsou trochu více při těle, vybírají většinou váze přijatelnější polohy a více zahalujícího prádla. Nemá to nic společného s tím, co si muž myslí o vašich tělesných proporcích. Žena se musí naučit milovat vlastní tělo jako nástroj skvělého sexu.

Baculkám nabízíme 10 tipů pro zaručený úspěch v posteli

1. I sex prochází žaludkem

Před milováním připravte partnerovi romantickou večeři se svíčkami. Do jídla přidejte hodně listové zeleniny a koření jako zázvor a skořici. Jde o přírodní afrodiziaka s bohatým obsahem zinku, která podporují sexuální touhu. Přispějete ke svému zdraví a současně uděláte něco pro svůj sexuální život.

2. Rajcovní noční košilka

Sexy prádlo neznamená v rozkroku vykrojené kalhotky a skoro neviditelnou podprsenku. Většinu mužů vzrušuje pocit tajemství, tak proč si nepořídit sexy noční košilku? Vyberte si takovou, která pevně obepne vaše prsa, ale dole se bude vzdouvat a zakryje jen horní kousek vašich stehen. Pak si bezstarostně zadovádíte a váš partner se bude plně soustředit jen na to, co na vás miluje.

Co na to odborník Kate Taylor, sexuoložka

„Hubenější dámy jsou víc pěstěné než silnější ženy, které se často snaží odvést vlastní pozornost od té jediné věci, za kterou se stydí – svého těla. Výsledkem je celkově oslabená sebedůvěra v ložnici. Obézní žena nevyhledává v posteli dobrodružství a ani sama nevybízí k sexu. Díky nedůvěře v sebe samou postrádá elán k tomu, aby si milování užila.“

3. Ve stoje okouzlíte

Sex ve stoje může poskytnout ty nejskvělejší orgasmy. A i když tomu hodně lidí nechce věřit, v této poloze budete vypadat hubenější. Stoupněte si na špičky nebo na gauč (podle vaší výšky) a nechejte ho do vás proniknout bez toho, abyste si kolem něho musela omotat nohy. Partner bude ohromen vaší dovedností a navíc budete vypadat hubenější, než kdybyste se na něj posadila.

4. Zkuste kostým

Představa lesklého a těsného latexového kostýmu mnohé ženy děsí. Zapomínáme ovšem, že celá myšlenka kostýmů, převleků a sexu byla mnohem širší a byla kdysi postavena na představě velmi vnadných žen! Služka, francouzská pokojská, holka z baru – to nebyly žádné anorektičky a většina těchto kostýmů měla přibalený korzet, který tělo ženy pevně stáhl, aby se měl muž postupně na co těšit.

5. Břišní tanec

Tanec je jednou z nejlepších cest, jak povzbudit partnerův sexuální apetit, tak proč si nevybrat nějaký pro ženy plných křivek? Těm dá krásně vyniknout břišní tanec. Stačí se naučit pár základních prvků a můžete partnerovi v ložnici svůdně zatancovat. A navíc, břišní tanec spaluje hodně kalorií, takže budete lépe vypadat a podle toho se i cítit.

6. Prohlédněte si svoje tělo

Většina silnějších žen se bojí pořádně si prohlédnout vlastní tělo. Ale pravda je, že pokud se budete dívat dost dlouho, začnete zapomínat na všechny ty léty zažité nedostatky, které jste na sobě neustále hledala, a objevíte něco krásného. Stačí deset minut denně – uložte se do postele, jako když se chystáte pomilovat s partnerem, ale sama, a místo toho se sledujte v zrcadle. Můžete mít velký zadek, velké ruce, velká stehna, ale také nádherná lýtka, prsa nebo ramena. A pamatujte přitom, že ty křivky a tvary, které nemáte ráda, ve skutečnosti rozvášní vašeho partnera, který je miluje.

7. Mějte navrch

Nedejte najevo, že se vám na vás něco nelíbí. Budete pro něj maximálně sexy, když mu ukážete, že to jediné, na čem vám záleží, jsou neuvěřitelné chvíle v posteli. Šokujte partnera! Milujte se před zrcadlem nebo mu udělejte striptýz. Bude tak nadšený vaší získanou sebedůvěrou, že si rozhodně nevšimne nějaké drobné nedokonalosti na vašem těle.

8. Budiž světlo

Vůbec se při sexu nebojte rozsvítit nebo vytáhnout žaluzie. Ale jeden trik přebije všechny ostatní. Vlastním tělem překryjte světlo. Bude vám svítit do zad, kolem vás se vytvoří aura a partner si vychutná vaše nahé tělo v obraze her světla a stínů. Mimochodem, to světlo vám také ubere na váze.

9. Marilyn vám poradí

Do módy se vrací prádlo padesátých let minulého století, ve kterém sváděla muže okouzlující herečka Marylin Monroe. Udělejte to jako ona. Pořiďte si sexy podvazkový pás a korzet. Výrobci mají něco pro každou ženu – a každou postavu – a zaručeně budete okouzlující.

10. Mistr malíř

Dejte partnerovi tužku na obočí (nebo čokoládovou tělovou barvu a štěteček) a požádejte ho, aby na vašem těle označil svá nejzamilovanější místa. Určitě vás překvapí, co všechno zakroužkuje. Tím vás utvrdí v přesvědčení, že jste pro něho sexy od hlavy až k patě. Ale tu hru mohou hrát i dva! Vyměňte si role a označte svoje oblíbená místa na jeho těle. A za chvilku se budete oddávat divokému sexu.