Více než polovina populace nad 45 let trpí artrózou, tedy kloubními potížemi, které se projevují zhoršenou hybností a především bolestivostí. Pacienti si mohou v lékárně vybrat výživový doplněk , měli by se přiměřeně pohybovat, ale také někdy musejí navštívit odborného lékaře – ortopeda.

Mezinárodní farmaceutická společnost GlaxoSmithKline v těchto dnech uvádí na trh zcela nový unikátní výživový doplněk ARTILANE. Jeho předností je rychlý nástup účinku. Již po měsíci užívání pocítí Vaše klouby rozdíl, a to snížení bolesti, ztuhlosti a zlepšení pohyblivosti.

Snazší pohyb

Artilane je k dostání v tekuté formě, přesně dávkován v lahvičkách a obsahuje kyselinu hyaluronovou. Tato látka usnadňuje pohyblivost, tlumí zánětlivý proces a snižuje bolestivost kloubů. Další významnou účinnou látkou je kolagen, jehož úkolem je obnovovat chrupavky a aktivně je chránit před degenerací.

Dále obsahuje komplex antioxidantů - lykopen ( výtažek z rajčete) a quercetin, látku rostlinného původu, působící protizánětlivě. Obsažený vitamín C pomáhá vstřebávání kolagenu. Přípravek ARTILANE velmi pokrokovým způsobem nabízí podporu proti degenerativním kloubním změnám.

ARTILANE může navíc nabídnout dodatečný pozitivní účinek na kůži díky obsažené kyselině hyaluronové a kolagenu.

Jak Artilane dávkovat?

Jednu lahvičku denně vypijte přímo, nebo dobře rozmíchanou ve sklenici vody, nejlépe ráno s jídlem. Nástup účinku je patrný již po měsíci užívání, nicméně doporučujeme kúru v délce minimálně dvou měsíců. Zajistíte si tak trvání účinku i po ukončení užívání.

Artilane je výživový doplněk a je k dostání v lékárnách. Aktuálně probíhá speciální akce, kdy je ke každému balení Artilane přidáno balení Cetebe (vitamín C ) zdarma. Navíc při koupi tří balení Artilane může zákazník požádat o hodnotný dárek, buď hůlky na nordic walking nebo jedno balení Artilane. Více informací v lékárně.

Více informací v lékárně nebo na www.lekarna.cz