Aqua Zumba je taneční aqua aerobic plný latinskoamerických rytmů, u kterého si dáte do těla víc než při kterémkoliv jiném cvičení na suchu. Během pár lekcí se budete ve vodě cítit dobře a naučíte se v ní pohybovat a cvičit tak, aby se pro vás stala Aqua Zumba zábavou!

Co je Aqua Zumba?

Aqua Zumba jako dynamické vodní fitness, které přináší další novou dimenzi v posilování. Vlastním tělem pracujete proti odporu vody a můžete
jej sami jednoduše regulovat. "Zumba - příchuť" pak dodává zábavnou a příjemnou atmosféru, zkrátka fit můžete být i s úsměvem. Důležitý rozdíl je
v hudbě a chytlavých melodiích. Ty jsou adaptovány tak, aby bylo možno tančit ve vodním prostředí, aniž by hudba ztratila svoji energii. Aqua Zumba je druhem Pool party, která je původem z Floridy.

Proč cvičit Aqua Zumbu?

  • Cvičení ve vodě je náročnější a přesto pro tělo šetrnější.
  • Při cvičení posilujete téměř všechny svalové skupiny a hlavně bez zbytečné zátěže pro vaše klouby.
  • A je to zábava!

Pro koho je cvičení vhodné?

Pro všechny, kteří mají chuť si dobře zacvičit a pobavit se (i těhulky). Aqua Zumba se cvičí ve vodě dosahující výšky hrudníku, tedy v mělčích bazénech, ramena jsou během cvičení nad hladinou. Na cvičení jsou nejlepší sportovní jednodílné plavky nebo takové, ve kterých se cítíte dobře. Během cvičení je potřeba doplňovat tekutiny.

Tip KAFE:cz: Kam na Aqua Zumbu

Pokud si chcete lekci Aqua Zumby vyzkoušet, nabízí ji jako první v ČR Aerobic studio Petry Moudré v Brně, a to pod vedením certifikovaných lektorů. Začíná se 7. 9. 2010 a přihlásit se můžete na těchto stránkách www.aerobicstudio.cz. Tak neváhejte a prožijte hodinu plnou zábavy, tanečních rytmů, potěšení a Aqua Zumby!