Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes jen krátce o známé zpěvačce a její nemoci.

Soukromí drží pod pokličkou

Anna K. nepatří k těm známým osobnostem, které by se někam tlačily. Dělá muziku podle svého gusta, rozhovory do novin poskytuje výjimečně, obvykle jen v souvislosti s vydáním nového alba nebo s koncertním turné. Pak mluví především o své práci, o soukromí se zmiňuje jen sporadicky. Můžete ji dotlačit ke vzpomínkám na dětství, ale o osobním životě nebo o partnerovi z ní toho moc nedostanete. Rozhodnutí zveřejnit svou nemoc pro ni tedy určitě nebylo jednoduché. Jak sama přiznala, vždy ji děsily celebrity, které každou svou nemoc důkladně a do detailů popsaly v novinách a nechaly se fotit s tragickým výrazem na nemocničním lůžku. Pro příklady nemusíme chodit daleko, že...

Inspirace pro jiné

Své „přiznání“ Anna K. pojala ve velmi noblesním a nezvykle optimistickém duchu. Fotky rozesmáté zpěvačky s holou lebkou svědčí o tom, že má i v této těžké situaci jistý nadhled a hlavně velkou sílu bojovat. Velmi záslužné je také to, že apelovala na ženy, aby nepodceňovaly prevenci, kterou sama prý zanedbala. Anna K. prostě svou nemoc „nevyužila“ pro zvýšení své popularity, ani za ni neschovává své případné nezdary. Je to prostě skromná a inteligentní ženská, která si zaslouží obdiv. Držme jí palce, ať svůj boj se zákeřnou nemocí vyhraje!