Bluetooth reproduktor Amethyst MD3 je malé, výkonné a především přenosné zařízení, které se dokonale spáruje s vaším mobilním telefonem, jiným mobilním zařízením, ale i vaším PC. Oblíbenou hudbu, kterou v daném zařízení máte, pak jednoduše díky spárovací funkci NFC (více o ní už na e-shopu www.geret.cz) můžete v kvalitním čistém zvuku přenášet do prostoru třeba ve vaší kuchyni, u bazénu, na pikniku s kamarádkami nebo rodinou. Reproduktor k mobilu bude dokonalým společníkem i na vašich pracovních cestách a blížících se letních dovolených.

Jednoduché dotykové ovládání, malý rozměr (80 x 85 x 90 mm), ale i elegantní design v černé barvě či romantické růžové jsou dalšími přednostmi, kterými se tento bezdrátový reproduktor může pyšnit. „Hrající kabelka“ - ano, tento reproduktor má ucho k snadnému přenášení - navíc vydrží bez nabití až 10 hodin a sám vás na nutnost dobití upozorní (doba nabíjení je 4 – 6 hodin). Doplňkovou, ale přesto vítanou funkcí je pak hands-free, ale i čtení názvů skladeb. Reproduktory Amethyst MD3 je plně kompatibilní se systémy iOS, Android a zařízeními Windows Phone, iPhone, iPad nebo iPod.

Užívejte si kvalitní zvuk vaší oblíbené hudby, kdekoliv chcete. Jedinečný a elegantní bezdrátový reproduktor můžete jak v černé, tak i růžové zakoupit na novém e-shopu www.geret.cz, kde také získáte všechny potřebné informace nejen o tomto produktu. Reproduktor nyní za akční cenu 1 393 Kč. Na druhou stranu na Geret.cz najdete i zajímavé tipy na dárky pro muže!