Poznejte základní elementy značky Frais Monde:

• Sirná termální voda
• Minerální soli a jíl
• Přírodní extrakty
• Přírodní oleje
• Přírodní vůně

Sirná termální voda

Sirná voda z Repole je základem výrobků značky Frais Monde. Voda o teplotě 26 °C pramení v hloubce 200 m, je bohatá na aktivní minerály a má velmi unikátní složení také díky bohatým spodním půdám. Acqua di Repole je inteligentní termální voda, která dokáže rozpoznat problém vaší pleti a aktivně ji harmonizuje za pomoci minerálních solí. Dokáže uzdravit suchou pleť a dostat do rovnováhy pleť mastnou i problematickou. Síra obsažená v této vodě reguluje množství mazu, podílí se na všech procesech obnovy pokožky, kterou stimuluje, a tak je důležitou součástí přípravků proti vráskám. Voda z Repole je ideální díky svému složení pro použití v péči o pleť (podle výzkumů na oddělení hydrologie při univerzitě ve městě Pavia). Rozsáhlá výzkumná zpráva certifikovala termální vodu jako vhodnou pro péči o podrážděnou pleť. Zlepšuje stav pokožky při svědění, začervenání a dehydrataci (výzkum dermatologické univerzity při univerzitě Tor Vergata v Římě). Největšího uznání se Acqua di Repole dočkala v roce 2011 s certifikátem od Ministerstva zdravotnictví (4003), které oficiálně uznalo její terapeutické vlastnosti.

Minerální termální soli a jíl

Vzácné soli jsou srdcem termální vody, její aktivní složkou. Pouze několik gramů soli připadá na celé galony termální vody. Jejich unikátní kompozice závisí na místě, ze kterého pramení, a půdě, která je obklopuje. Termální jíl všechny tyto vzácné prvky, jako jsou sulfáty a sulfidy, draslík, železo, silikáty, uhličitany, vápník a magnezium, absorbuje.

Přírodní extrakty

Laboratoře Ismeg důsledně využívají přírodní extrakty z rostlin s vysokou kosmetickou účinností. Jsou to rostliny, které se přirozeně vyskytují v oblasti jižní Itálie. Země plné nedotčených lesů, otevírající se do mýtin porostlých středomořskými keři. Rozmanité pečující produkty Frais Monde obsahují ovoce bohaté na polyfenoly, vyživující byliny, antioxidační citrusy, zjemňující a utišující složky kaparovníků, antioxidanty v tymiánu a harmonizující prvky vavřínu. Laboratoř pracuje také s extrakty z oliv, myrty, meduňky, sladkého dřeva, granátového jablka, bergamotu, jasmínu, hroznů – tedy s botanickým srdcem a esencí Středomoří. Neporušená botanická zahrada se stala dokonalou laboratoří, kde vědci pokračují v nekonečném výzkumu a vytváření unikátních produktů.

Přírodní oleje

Vybrané přírodní oleje absorbují horkost a energii slunce. Směs drahých olejů je zkomponována s cílem dosáhnout jemné, středně vyvážené hustoty materie pro garanci dlouhé účinnosti. Frais Monde využívá středomořské rostlinné oleje jako regenerující mandlový olej z jader pro pružnost a elasticitu pokožky nebo antioxidační olej z grepových jader.

www.fraismonde.cz

Soutěžit můžete ZDE!