Produkty značky Jubilejná vycházejí z nejlepší tradice slovenských ovocných lihovin. Máte možnost v nich zažít výjimečnou chuť slovenského ovoce, jako je hruška, švestka, meruňka, a jako specialitu také hrušku ve spojení s pravým včelím medem. Na zimní chvíle pohody navíc Jubilejná připravila limitovanou edici s příchutí Hřejivé Jablko, ve které si vychutnáte lahodnou chuť šťavnatého jablka, jemně doplněnou kořeněnými tóny skořice a hřebíčku.

Bohatou lahodnou chuť a příjemnou ovocnou vůni produktů Jubilejná navíc doplňuje kousek šťavnatého ovoce vloženého uvnitř každé láhve. S Jubilejnou se každé setkání s blízkými promění na malou oslavu přátelství.

St. Nicolaus je největším slovenským výrobcem lihovin a jedním z předních dodavatelů lihovin pro český trh. Sortiment společnosti St. Nicolaus zahrnuje tyto prémiové výrobky: Nicolaus Extra Jemná Vodka, šest ovocných příchutí Nicolaus vodky a pět příchutí Nicolaus likéru, originální řady ovocných lihovin Jubilejná, Párty Fruit a Kopaničiárská Zlatá, originální bylinný likér Demänovka, Armin Stark fernet a fernet citrus, Old Tower dry gin, Liptovium Borovička, a španělské brandy Soberano. Dále klasické standardní lihoviny: Vodka, Tuzemák, Borovička, Gin, Peprmintový likér a jiné pod značkami KLASIK a LEON.

http://nicolaus.cz/

Soutěžit můžete ZDE!