Vyzkoušet tak můžete napříč pestrobarevnou škálou produktů například prvotřídní bezoplachové péče, šampony, kondicionéry, masky, oleje na vlasy anebo oblíbené stylingové přípravky, které vám usnadní úpravu všech typů vlasů a účesů a udrží je perfektně zafixované a upravené po celý den. Kromě výjimečných pečujících řad vyvinula Inebrya exkluzivní novou technologii ve způsobu barvení. Barvy Inebrya jsou bez amoniaku a na jejich aktivaci je potřeba oproti běžným barvám pouze 10% oxidant. Inebrya barvy mají jednoduše výjimečné technologické složení, které zaručí překrásnou barvu a zároveň dodávají vlasům péči a nepoškozují je.

Produkty kosmetické značky Inebrya jsou ještě více profesionální, ještě více všestranné a ještě více moderní, speciálně vytvořené pro profesionály, kteří chtějí krásu a kvalitu v jediném řešení. Inebrya se zaměřuje především na barvy, a tak nabízí technické produkty na barvení a na barvené vlasy. Mnoho zákazníků světovou značku Inebrya zná a dožaduje se účinků péče této vlasové kosmetiky. Nabídněte zákaznicím to, co chtějí. Nabídněte jim značku Inebrya a uvidíte, že zákaznice vám budou přibývat. Prohlédněte si salóny s kosmetikou Inebrya.

VOLUME ONE je ideální produkt nabízející 15 účinků pro jemné, papírové a tenké vlasy. Speciálně vhodné pro tvorbu objemných účesů a přináší vitalitu a podporu vlasů bez života.

VOLUME SHAMPOO je objemový šampón pro jemné vlasy bez života. Delikátně čistí vlasy, posiluje a dodává podporu, zanechává vlasy lehké, hebké a lesklé. Aplikujte do vlhkých vlasů, masírujte a poté vypláchněte.

VOLUME KONDICIONÉR je ideální pro jemné vlasy bez života. Zabraňuje zacuchávání, dodává objem od kořínků a posiluje celou strukturu vlasů, dodá objem do délek. Aplikujte po šamponu do ručníkem vysušených vlasů, pročešte a nechte působit, poté opláchněte.

15 VÝJIMEČNÝCH ÚČINKŮ = 15 BENEFITŮ PRO VAŠE VLASY

EXTRÉMNÍ OBJEM
PODPORA OBJEMU - poskytující podporu
PRUŽNÝ OBJEM
PŘIROZENÝ OBJEM - fixuje vlasy jemné a lehké
LEHKÝ OBJEM - nezatěžuje vlasy
LESKLÝ OBJEM - dodává lesk
FRIZZ-FREE objem - eliminuje frizz krepatění okamžitě
VÝDRŽ OBJEMU - zvyšuje hustotu a držení účesu
ZDRAVÝ OBJEM opravuje a posiluje
VITÁLNÍ OBJEM revitalizuje vlákna vlasů
SOFT OBJEM vlasy se snadno rozčesávají
OCHRANNÝ OBJEM ochraňuje vlasy od tepla a mechanické námahy
BEZPEČNÝ OBJEM ochraňuje styling od vlhkosti
KOMPAKTNÍ OBJEM - bojuje proti lámání vlasů
KONTROLA A OBJEM - anti-statický efekt

www.inebrya.cz

Soutěžit můžete ZDE!