Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Jak by to asi mohlo být s rozvodem Adamovské a Johna?

Hádka? Žádný problém!

Zlata Adamovská a Radek John spolu žijí už léta. Vychovali dvě děti, společně asi prožili hodně pěkných a hodně těžkých chvil. Jak už to prostě v dlouho trvajících manželstvích bývá… Kolikrát se na večírku pohádali a domů (nebo jinam) odešel každý sám? Mnohokrát, to vám potvrdí každý, kdo chodí na VIP párty. Ale na další večírek dorazili zase společně!

Fúrie Zlata

Radka Johna osobně neznám, se Zlatou Adamovskou jsem měla párkrát tu čest. A tahle ženská mi sedí... Je energická a přímá. Klidně přizná, že je hysterka, stejně jako, že si ráda dá skleničku vína. Umí vydělat peníze, ale nestydí se za to. Povídání s ní je vážně příjemné... Jenže, já ji hodnotím z několika setkání a jako žena ženu. A možná je chlapovi, který s ní žije už řadu let, právě tímhle vším protivná…Konečně, i Radek John přece působí jako sympaťák!

(Ne)šťastný konec

Dneska asi žádný nebude! Stejně jako všichni ostatní bulvární novináři, i já se snažím právě teď zjistit, jak to mezi Adamovskou a Johnem doopravdy je. Možná už zítra se ukáže, zda měl (nebo neměl) bulvár (zase) pravdu…