Jak lze dráždit klitoris?

Kromě vlastních prstů či partnerova jazyka je možné dráždit klitoris i k tomu přímo určenými pomůckami, kterých je na trhu nepřeberné množství. Někdo upřednostňuje jemné dráždění a podtlak, někdo tvrdé a silné vibrace. Pojďme se podívat na základní dělení.

1) Vibrátory na klitoris

Jde o menší vibrátory, které se přikládají ke klitorisu. Nenechte se zmást velikostí. Často mají ale tyto malé vibrátory opravdu velkou sílu. Výhodou je také mnohdy nenápadný vzhled a velikost do kapsy či kabelky pro použití opravdu kdekoli! Cenově se pohybují již od 59 Kč: vibrátory na klitoris

2) Tlakové stimulátory

Nejoblíbenější kategorie! Tlakové či podtlakové stimulátory, známé možná lépe jako womanizéry. Jde o pomůcky, jejichž hlavní funkční částí je zobáček s otvorem, který jemně obejme váš klitoris. Ten je v zobáčku vystaven stimulaci prostřednictvím tlakových vln. Oblíbené jsou právě proto, že podtlak prokrvuje tkáně klitorisu i jeho okolí a celá oblast je pak mnohem citlivější. Prožitek z orgasmu i následných doteků je tak mnohem intenzivnější. Některým ženám stačí nejnižší stupeň podtlaku, jiné potřebuji nejvyšší. Některé z těchto hraček v sobě kombinují i funkci vibrací. Vibrace + podtlak = orgasmus zaručen.

3) Rabbit vibrátory

Tyto vibrátory jsou určeny i pro ty nejnáročnější ženy. Poskytnou vám dráždění více bodů najednou. Rabbit vibrátory jsou skutečně promyšlené hračky. Zaměří se důkladně na váš klitoris pomocí vibrací, nebo podtlaku, a delší část do vaginy má lehké prohnutí, díky kterému cíleně dráždí bod G. Mnohé mají navíc na části do vaginy i pulzační plošky či dokonce ohýbací ramínko, které dokonale napodobuje pohyb prstů nahoru dolů. Poslední dobou jsou velmi oblíbené speciální podtlakové stimulátory s krátkým ohebným ramínkem přímo jen na bod G – jsou kratší a menší než klasické rabbit vibrátory.

4) Masážní hlavice

Masážní hlavice dokážou být skvělým pomocníkem k masáži všech částí těla. Jejich výkon hravě uspokojí i opravdu nejnáročnější ženy. Masážní hlavice jsou menší i větší, avšak výkon je většinou velký bez ohledu na velikost. Hlavice mají rádi i muži, kteří s nimi své partnerky dráždí. Například odkládání orgasmu pomocí hlavice je něco, po čem ženy opravdu šílí – v dobrém slova smyslu. Masážní hlavice je vždy ideálním dárkem – nemůžete šlápnout vedle!

5) Vakuové pumpy

Dámské vakuové pumpy nabízí zcela nové prožitky. Vakuové pumpy lze využít na bradavky, klitoris, anebo celou vulvu. Nebojte, nejde o žádné bolestivé nasání intimních míst. Správné používání je příjemné a bezbolestné. Díky působení podtlaku dochází k většímu prokrvení a tím ke zvýšení citlivosti, což vede samozřejmě k vyšší vzrušivosti. Vakuová pumpa pro ženy je dokonalou pomůckou, pokud máte problémy s dosažením orgasmu! Velmi oblíbené jsou vakuové pumpy s měkkým pohyblivým jazýčkem!

6) Gely pro prokrvení

Kromě pomůcek lze u klitorisu zvýšit citlivost i za pomoci speciálních gelů a krémů. Obsah těchto gelů působí většinou hřejivě. Pozor – stačí opravdu kapička!

Na www.sexshop.cz můžete diskrétně nakupovat pomůcky k dráždění klitorisu i další vychytávky. Navíc s naším seriálem a kódem SERIAL15 máte slevu 15 %!