Diskutujte: Vyrábíte doma míchané koktejly, nebo si na nich pochutnáte raději někde v baru? Mohlo by vás také zajímat: TOP recepty na jahodové orgie – Domácí nanuky a zmrzliny

Co se vám vybaví, když se řekne léto nebo dovolená? Pravděpodobně písečné pláže, moře a opálení barmani, míchající pestrobarevné drinky s deštníčky. Jistě uznáte, že takovéto koktejly k létu neodmyslitelně patří. Ale abyste tyto drinky mohli ochutnat, nemusíte nikam jezdit. Přinesli jsme vám pár tipů jak na ně:

Kafe.cz zjistilo: Co je to Malibu?

Malibu je světově nejoblíbenější bílý karibský rum s třtinovým cukrem a přírodní kokosovou příchutí. Díky této kombinaci má jedinečnou, nenapodobitelnou chuť a vzhledem k nízkému obsahu alkoholu (21 %) se příjemně popíjí. Malibu se vyrábí pouze na Barbadosu, a to unikátní kombinací moderních a tradičních procesů. Připravuje se už od roku 1895 přímo na jedné z bílých písečných pláží ostrova.

Co je to Havana Club?

Jediný mezinárodně uznávaný kubánský rum. Jde o značku, která vznikla již v roce 1878 a nedá se srovnávat s žádnou jinou. Mimo jiné je ideální surovinou do letních koktejlů.