Korejská kosmetika je luxusem pro pleť

Pokud chcete své pleti dopřát kúru, která za pomoci sedmi léčivých bylinek a tří kroků péče pleť řádně pročistí, vyživí a umožní jí pořádně se nadechnout, sáhněte po korejské značce erborian v síti parfumerií Marionnaud.

V korejské značce kosmetiky erborian se snoubí tradice a znalost cenných složek přírody, která se předává z generace na generaci. Nyní si kouzlo těchto receptů můžeme vyzkoušet i my díky báječnému tříchodovému menu pro dokonalou detoxikaci pleti. Ideální je pro detox pleti právě jarní období, kdy se pleť regeneruje po zimě a je dobré ji řádně připravit na léto.



SOLID CLEANSING OIL80 g - 859 Kč
CLEANSING CRÉME 15 ml – 249 Kč
MASÁŽNÍ HOUBIČKA KONJAC - 349 Kč
CRÉME SCRUB ve dvou velikostech – 15 ml – 249 Kč, 50 ml - 699 Kč

Kdo by nechtěl vypadat mladší?

Mladší a svěží pleť přes noc, proč ne? Italská kosmetická značka Comfort zone přináší novinku ve svém portfoliu. RENIGHT je nová multivitaminová, výživná a antioxidační řada, která podporuje obranyschopnost, obnovuje pokožku a zároveň zabraňuje oxidačnímu stresu.

RENIGHT CREAM Vitaminový vyživující krém – 60 ml, Cena: 2300 Kč
RENIGHT OIL, Vitaminový intergrátor – 30 ml - 1400 Kč

Dokonalé vyčištění pleti

Ženy hledají nový způsob domácího čistění pleti, který ale přináší profesionální výsledky. Lirene Duo Care Pokročilý sytém zvyšuje účinnost kosmetických produktů, zdokonaluje a zefektivňuje proces péče o pleť. Balení obsahuje čisticí kartáč, masážní hlavici a Lirene Hydratační obličejový gel s lipovým extraktem, vhodný pro všechny typy pleti.

DUO CARE - pokročilý systém - 699 Kč
NÁHRADNÍ HLAVICE MASÁŽNÍHO KARTÁČE - 199 Kč
HYDRATAČNÍ OBLIČEJOVÝ GEL - 119,90 Kč.

Dostupné v drogeriích dm a Teta a na e-shopech www.kupkosmetiku.cz a www.babybaby.cz.