Fotky z výletů na jednom místě

Fotokalendář z vlastních fotek je nenápadným způsobem, jak děti naučit zapisovat si důležité informace – narozeniny, písemky, prázdniny nebo třídní schůzky. Jaké fotky vybrat? Ideální jsou fotky z rodinných nebo školních výletů, narozeninových oslav, dovolené nebo fotky domácích mazlíčků. Když vše dobře zkombinujete, děti budou nadšené. Zapisování půjde jako po másle.

Krásný dětský kartáček pomůže s pravidelným čištěním

Má vaše malá princezna problém s čištěním zoubků? Každé ráno a večer svádíte souboj kdo s koho? Pokud jí pořídíte krásný růžový kartáček Philips Sonicare, nebude s čištěním takový boj. Kartáček můžete propojit s mobilní aplikací a polepit 8 přiloženými samolepkami. Díky tomu se z čištění stane nevídaný zážitek. Vhodný pro holčičky od 3 let.

Když děti dospívají

Děti rostou jako z vody. Ani nemrknete a už objevují voňavky, antiperspiranty, peelingy a jiné produkty. Abyste jim to ulehčili, vyberte produkty, které “zaručeně” potřebují. Někdy se děti stydí si o podobné výrobky říct, takže vám budou vděčné. Holky ocení voňavé kávové peelingy, kosmetické zrcátko a čistící kartáček na obličej. Klukům se bude líbit antiperspirant, první strojek na holení nebo šampon proti lupům.

Místo pejska pořiďte rybičky

Přeje si vaše dítě domácí zvířátko, jenže na něj doma není prostor? Zvolte akvárium. Když vyberete správné rybičky, může se o něj dítě starat samo bez vaší pomoci. Samozřejmě na vše dohlížejte, děti budou za podporu moc rády. Před nákupem rybiček se ujistěte, jaké nároky ryba má. Každá je totiž úplně jiná. Některé nesnesou rybu stejného pohlaví, další útočí na rozdílné druhy. Výběr je opravdu důležitý, nepodceňte ho. Další volbou může být i terárium s ještěrkami, chameleony, želvami nebo žábami. Pokud si s výběrem nevíte rady, nechte si poradit od odborníků.

Hra s čokoládovými mincemi

Všichni víme, že děti sladkosti milují. Proto jim uděláte radost balíčkem čokoládových mincí a penízků. Můžete si dokonce zahrát hru, kdy mince schováte a dítě je musí najít. Jednu dáte do postele, další mezi plyšáky, oblečení, do skříně a poslední do knihovny. Fantazii se meze nekladou. Dětem pravidelné hraní a přemýšlení více než svědčí. Pokud máte čas, vytvořte jednoduché hádanky, tajenky a úkoly. Společnou hru si užije celá rodina.

Turistika se neobejde bez bot

Chodíte s dětmi na výlety? Bojíte se, že uklouznou a zvrtnou si nohu? Pořiďte jim dětské pohorky s odolnou protiskluzovou podrážkou. Určitě se nezapomeňte podívat, jestli jsou nepromokavé. Některé boty slibují ochranu proti oděru, což může být při dlouhých výletech velmi praktické. A aby toho nebylo málo, spojte to i s nákupem nového batohu a spacáku. Děti milují, když mají své vlastní věci místo zapůjčených.

Posilte dětskou imunitu a obranyschopnost

Stonají vaše děti víc, než byste si přáli? Kupte jim doplňky na posílení imunity. V chladných měsících a na začátku jara se to chřipkami a nachlazením jenom hemží. Nedodržujeme stravu, nemáme dostatek pohybu a děti to samé. Abyste jejich imunitu vyzbrojili, musíte jí trochu pomoci. Doplňky stravy se vyrábí buď jako kapsle nebo prášek. Předtím než něco koupíte, ujistěte se od kolika se výrobek smí požívat (a v jakém množství). V případě sypkého prášku si dejte pozor na jeho chuť. Některé příchutě jsou problém i pro dospělé (např. chlorella nebo zelený ječmen), tak je zbytečné do toho nutit děti. Akorát jim to znechutíte, a to je škoda. Pro děti je například vhodná acerola, což je barbadoská třešeň plná vitamínu C, který nutně potřebujeme.