Každé ženě, která si zaslouží péči a miluje vůni pomerančů, darujte Dárkový set s vitaminem C - Anew, Avon, 800 Kč.

Mamince, pro kterou chcete jen to nejlepší, které chcete dopřát dávku luxusu, který si opravdu zaslouží, se hodí Zlatá noční kúra a omlazující krém Anew, Avon, 800 Kč. Obsahuje dvojici krémů – jeden na den, druhý na noc, to aby měla vždy tu správnou péči.

Pokud máte kamarádku, která dbá na správné líčení i odlíčení, protože jí na své pleti záleží, bude se hodí Sada na líčení očí i na odlíčení, Lash Genius, Avon, 500 Kč. Ukážete, že ji dobře znáte.

Tyhle balíčky pořiďte do zásoby – jeden pro babičku, druhý pro učitelku do školy, další pro bývalou spolužačku, která se nečekaně zastaví na návštěvu. Sada s tekutým mýdlem a mlékem na ruce, Avon, 300 Kč nadchne každému, protože se mu bude kdykoliv hodit.

Pokud se chystáte předávat si dárky s kamarádkou, která vsází na něco výjimečného, potřebujete Dárkový set Maxima, Avon, 1100 Kč. Obsahuje luxusní vůni – i v miniaturní podobě do kabelky, a také tělovou péči. Ostatně – nevezmete si jeden dárkový set i pro sebe?

Možná máte dceru, která experimentuje s prvním líčením a vy ji chcete dopřát osvědčenou, ale nepříliš extravagantní klasiku. Možná nevíte, co dát ochotné sousedce, tetě, kamarádce. My doporučujeme Dárkový set Euphoric s řasenkou a vyživující péčí na rty, Avon, 400 Kč. Která žena by kvalitní řasenku nevyužila?

A konečně jeden dárek pro muže - Set Wild Country s deodorantem, vůní a sprchovým gelem, Avon, 800 Kč. Ten bude skvělým vánočním dárkem pro tatínky, kamarády, partnery, dědečky.

Nadělujte a dopřávejte si i vy.

Použité produkty:

  • Dárkový set s vitaminem C - Anew, Avon, 800 Kč
  • Zlatá noční kúra a omlazující krém Anew, Avon, 800 Kč
  • Sada na líčení očí i na odlíčení, Lash Genius, Avon, 500 Kč
  • Sada s tekutým mýdlem a mlékem na ruce, Avon, 300 Kč
  • Set Wild Country s deodorantem, vůní a sprchovým gelem, Avon, 800 Kč
  • Dárkový set Maxima, Avon, 1100 Kč
  • Euphoric s řasenkou a vyživující péčí na rty, Avon, 400 Kč