Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si posvítím na dvě „velké“ hvězdy šoubyznysu. Využila jsem pro jejich charakteristiku název firmy Petra Novotného, tedy 6P.

Táta Petr Novotný

1. P – pilný

Petr Novotný se v šoubyznysu pohybuje několik desítek let. Jeho úspěch je důkazem jeho velké píle, bezesporu. S ní se snoubí i spolehlivost. Kdykoli jsme se na něčem dohodli, platilo to. Když slíbil poslat odpovědi na otázky, vyjádření k čemukoli, fotky, vše dorazilo podle dohody, i když byl na druhém konci světa.

2. P – pragmatický

Výše napsané vlastně potvrzuje i toto druhé P. Petr Novotný je totiž velmi dobrý obchodník a dobře ví, že média potřebuje. Proto ta vstřícnost, proto to naprosto bezproblémové a vždy milé jednání.

3. P – podlézavý

Účel světí prostředky, tohoto pravidla se Petr Novotný určitě drží. Je schopný ze sebe udělat šaška kdykoli a kdekoli, když mu to přinese zisk. Také uspořádá koncert Plácida Dominga a k tomu přifaří Evu a Vaška, jen když to vynese. Ale přiznejme mu, že ještě nikdy nepřekročil tu nejspodnější hranici vkusu, za kterou ovšem už došel jeho syn.

Protekční fracek Pavel Novotný

4. P – provokativní

Drzého, dravého, štiplavého člověka s nevymáchanou hubou. Ano, takového člověka český šoubyznys potřeboval. Proč? Aby si z těch našich celebrit, z kterých i my bulvární novináři občas děláme modly, dokázal dělat srandu. A Pavel chytil svou šanci…

5. P – prostý

Jeho minusem je ovšem fakt, že mu zjevně chybí kus sociální inteligence a nadhled nad sebou samým. Kdyby tyhle dvě věci totiž měl, nebyl by většinou lidí vnímán jako ubožák, který už neví, jak by na sebe upozornil.

6. P – prachsprostý

Pavel si totiž nevidí do huby. Jeho poslední prohlášení, že spal s Václavem Neckářem, je z kategorie těch, které překročily hranice vkusu. Pavel totiž nejprve tvrdil, že se známým zpěvákem spal, pak ale okamžitě vyhlásil, že není homosexuál. Nakonec své vyjádření změnil úplně – už se zpěvákem nic neměl, ale jen ví, že je homosexuál. A opírá se především o fakt, že se o Neckářově homosexualitě léta šušká, i přesto, že je ženatý a má syna. Kdo mu tedy může věřit? Některá bulvární média už navíc spekulovala, zda Pavel náhodou nevyužívá informace, které třeba někdy slyšel od svého otce. Pak by mě zajímalo, jaký má na chování svého syna názor sám Petr Novotný a zda mu jeho léta budované podnikání synátor trochu nepoškozuje. Zajímá vás to také? Zeptám se a dám vědět…