Změna jídelníčku

Rozhodně se vyplatí zahrnout do jídelníčku potraviny, které se podílejí na posílení vlasů. Optimální jsou především vlašské ořechy. Volte také celozrnné pečivo a ovesné vločky či hnědou rýži. Dodáte tělu dostatek vitamínu B, který potřebuje. Nezapomínejte ani na železo a omega 3 mastné kyseliny. Jako zdroj zinku jsou skvělá dýňová semínka. Určitě si dopřejte v přiměřeném množství i čokoládu s vysokým obsahem kakaa.

Hydratace jako základ

Jaká je základní stavební jednotka lidského těla? Voda. Nachází se v každé buňce a samozřejmě je také nedílnou součástí vlasů. Dodržovat musíte hlavně pitný režim. I díky dostatku vody se vlasy dokonale vyživují zevnitř.

Dostatek pohybu

Lidské tělo všeobecně potřebuje fyzickou zátěž. Z toho důvodu určitě pravidelně cvičte, sportujte a snažte se udržet v kondici.

Vitamíny a přípravky pro podporu vlasů

Růst vlasů je možné podpořit prostřednictvím různých přípravků. Ty obsahují vitamíny a minerály, které vlasům pomohou. Jestliže vám vlasy vypadaly ve větším množství, zvolte přípravky, jež jsou schopné ihned odvést svou práci. Výbornou volbou jsou třeba vlasy ve spreji.

Vlasy lze dnes i transplantovat

Řešením celé situace je také alternativa transplantace vlasů. Tato metoda je určena pro lidi, kteří už vyzkoušeli všechny jiné, ale žádná nefungovala. Zahuštění vlasů tímto způsobem je velmi efektivní.