5 důvodů, proč jsou ženy nevěrné

Chuť na změnu

Podle průzkumů 39 % žen v sobě pociťuje touhu po něčem novém. Hra na cizím hřišti je pro ně velice lákavá.

Nedostatek pozornosti

Až 25 % žen zahýbá, protože jim partner nevěnuje dostatek pozornosti.

Ochabnutí sexuální aktivity

Celých 16 % žen touží po žhavých důvěrných setkáních, protože sex s partnerem mají jen zřídka.

Osamělost

Téměř 13 % žen se uchyluje k nevěře, protože na ně jejich partner kvůli pracovní vytíženosti nemá čas.

Testování svojí ceny na trhu

Až 5 % žen si nevěrou testuje svoji cenu na trhu.

Kafe.cz zjistilo

Jak mít nevěru pod kontrolou?

Povídejte si se svým partnerem.

Máte tajemné erotické fantazie s cizím mužem či ženou? Řekněte o nich svému partnerovi. Třeba váš miláček také skrývá podobné tajemství. Otevřeně vše proberte, a pokud budete oba souhlasit, udělte si vzájemné svolení k nevěře.

Dejte si otevřená pravidla.

Kontrolovanou nevěru od normální rozlišíte tak, že váš partner bude vědět, s kým jste mu právě nevěrná a naopak. S pravidly však musíte souhlasit oba. Nějaké dvojice si povolují pouze flirtování.

Správný muž pro nevěru.

Jestliže nechcete říci vašemu stálému partnerovi o nevěře, nezačínejte si nic s mužem z vaší vesnice či města. Pokud se vám však líbí někdo z vašeho okolí, zkuste o tom partnera informovat a uvidíte. Třeba nebude namítat nic proti a vy si užijete bez výčitek.

Co vše mám partnerovi o svých zážitcích prozradit?

U kontrolované nevěry je vše dopředu jasné, nemusíte nic tajit. Nabízí se však otázka, co partnerovi přiznat a co už by bylo příliš. Nejdříve se ho raději zeptejte, jestli chce znát i podrobné detaily. Rozpovídejte se, až když si budete jisti, že to druhému citově neublíží.

Je s mým vztahem něco v nepořádku, když cítím přitažlivost k jinému muži?

Měly byste být ke svému partnerovi vždy upřímné. Často je touha po cizinci popudem zažít něco více, aniž byste ztratily svého stálého partnera. Je to chtíč po něčem tajemném, zakázaném a novém.

Co dělat, když se najednou do cesty připlete žárlivost?

Pokud začne partner žárlit, musíte skoncovat s kontrolovanou nevěrou. Toho druhého to emocionálně zraňuje. Měli byste si pořádně promluvit o pravidlech vašeho vztahu. Kontrolovaná nevěra je možná pouze tehdy, když s ní parter souhlasí a nevadí mu.