1. Jsem vystresovaná

V práci vás pěkně vydusil šéf. Večer musíte nakoupit, uklidit a uvařit, takže na sex nemáte ani pomyšlení. Vaše drahá polovička místo toho, aby poslouchala peprné nadávky na adresu nadřízeného, si před vámi stoupne a chce vám ihned dokazovat, jaký je chlapák. Vy ale vypěníte, protože neprokazuje ani špetku empatie.
Řešení: Pohybem se vyplavují endorfiny – tolik potřebné hormony štěstí a pohody. Zajděte na aerobic, běžte s vaším mužem vyvenčit psa či si trochu zaběhejte. Uvidíte, že problémy zmizí a dostaví se i chuť na sex. Překonejte svou lenost či zdánlivou únavu, nebudete litovat.

2. Nemám zkušenosti

Randíte s nesmírně přitažlivým mužem, ale ze sexu máte trochu strach. Bojíte se, že selžete, zklamete, že na vaše dveře již nikdy nezaklepe. Nemáte dostatek zkušeností a nevíte, co dělat.
Řešení: Přiznejte barvu. Pokud partnerovi skutečně stojíte za to, nebude s tím mít žádné problémy. Naopak – bude se k vám chovat ohleduplněji a do techniky milování vás v mžiku zasvětí.

3. Nedosahuji orgasmu

Ze sexu toho nikdy moc nemáte. Když cítíte, že vrcholí, předvedete řev, za který by se nemusela stydět leckterá béčková pornohvězda. Ale pozor! Můžete pěkně narazit. Váš partner totiž není žádný tupec, a tak vaše urputné řvaní brzy prokoukne.
Řešení: Rozhodně nic nepředstírejte. Naveďte jej sama na své erotogenní zóny. Pokud je neznáte, zkuste je najít sama. Zajděte do sexshopu a vyberte si vibrátor. Večer si dejte sklenku vína, abyste se lépe uvolnila. Pak nezbývá než otestovat umění vašeho ohnivého draka.

4. Stydím se před ním svléknout

Při pomyšlení, že vás uvidí nahou na vás jdou mdloby. Připadáte si tlustá (ve škole se vám spolužáci posmívali, že máte velký zadek), máte celulitidu, vaše prsa jsou příliš malá nebo se stydíte za mateřské znaménko. Z tohoto důvodu první milování pořád odkládáte.
Řešení: Zapomeňte na obálky módních časopisů. I ty nejpřitažlivější ženy jsou na nich digitálně vylepšeny! Navíc se přece nechcete podobat univerzálnímu nemastnému neslanému ideálu krásy. Možná na vás partner oceňuje právě onu odlišnost, za kterou se tak stydíte. Kdybyste se mu nelíbila, neměl by o vás vůbec zájem. Takže zábrany hoďte i s oblečením za hlavu!

Máte nějaký důvod, proč se nechcete milovat vy?