Pojďme na to úplně jednoduše. Masturbátor je většinou nějaký válec, ve kterém je, nejčastěji silikonová, výstelka (vložka) s různými výstupky imitujícími vaginu či anál. Na rozdíl od lidských otvorů mají masturbátory neomezené možnosti. Mezi masturbátory se řadí i umělé vaginy vibrační i nevibrační a jiné umělé otvory k masturbaci určené.

Infobox

ZAJÍMAVOST: Víte, proč je použití masturbátoru, masturbačního vajíčka či umělé vaginy tak vzrušující? Váš mozek má totiž dotykovou paměť. Pokud se dotýkáte penisu svou vlastní rukou, poznáte to – tedy váš mozek ví, že to jste vy sám. Jakmile ale použijete masturbátor a nedochází k obvyklému kontaktu vaší ruky (pokožky) s penisem, mozek to pozná a reaguje na tento podnět úplně jinak. Vám pak taková masturbace přinese úplně jiný pocit. TIP: Masturbátory jsou také skvělé pro trénink výdrže!

Materiál

Vnitřek masturbátoru bývá nejčastěji vyroben ze špičkového lékařského silikonu. Umělé vaginy pak jsou většinou vyrobeny z věrných napodobenin lidské pokožky. Uvnitř najdete různé nopky, drážky a výstupky, které ještě více zintenzivňují pocit při masturbaci. Pro lubrikaci masturbátorů se využívají gely na vodní bázi, aby neublížily materiálu, ze kterého jsou vyrobeny. Případně lze využít speciální silikonový gel od BOOM, který vyniká svou extra kluzností a nepoškodí pomůcky, jako jiné silikonové gely.

Typy masturbátorů

Mezi masturbátory si určitě každý najde to své. Dobrá zpráva také je, že masturbátor se dá pořídit již od 99 Kč na sexshop.cz!

Masturbační vajíčka a návleky: Jde o velmi diskrétně zabalené masturbátory, nejčastěji ve tvaru vajíčka, či nějakého jiného oblého tvaru. Tyto masturbátory se vyrábějí s nejrůznějšími možnostmi vnitřní struktury. Díky tomu si každý jistě přijde na své. Nenechte se zmást jejich převážně menší velikostí – materiál je velmi pružný a přizpůsobí se jakékoli délce a šířce! Tyto typy masturbátorů jsou někdy označovány jako jednorázové a díky cenové dostupnosti je takto lze vnímat. Dají se však bez problémů vymýt vodou a mýdlem, vysušit a použít znovu a znovu.

Multifunkční masturbátory: Pod tímto pojmem najdete vibrační erotické pomůcky, které lze využít mnoha způsoby. Vyhraje si s nimi většinou nejen muž, ale i žena a samozřejmě i v páru! Absolutním hitem roku 2022 je ROMANT COUPLE.

Masturbátory s funkcí sání, vyhřívání či s vibracemi: Sací efekt je u mužů velmi oblíbený – jedná se buď o mechanickou regulaci podtlaku a stisku anebo o masturbátory s podtlakovým systémem a různými režimy, často i v kombinaci s vibracemi. Je tu i možnost vyhřívání, díky které se při masturbaci přibližujete zase o kousek více reálnému sexu. Některé masturbátory lze vyhřát až na 45 °C.

Automatický masturbátor: Toto je opravdu luxus mezi masturbátory. Jde o hračky, které se samy pohybují a přirážejí. Nasadíte a nemusíte se o nic starat. Navolíte si samozřejmě své oblíbené tempo, intenzitu vibrací a jiných funkcí a mnoho dalšího! Pokud jste opravdový fajnšmekr, určitě vyzkoušejte TOP PRODUKT ROKU 2022 od Boom> automatický masturbátor Afrodité s až 300 přírazy za minutu a s vyhříváním až na 45 °C.

Umělé vaginy / análky / ústa: Do této kategorie spadají i oblíbené masturbátory Fleshlight Girls, což jsou nejčastěji odlitky vagin či análků známých pornohereček s opravdu promyšleným vnitřkem a super kvalitním materiálem. Najdeme zde ale i celá torza nejen s vaginou, ale i zadečkem, některá i s prsy. A dokonce jsou i oboustranné masturbátory pro nerozhodné.

Vyberte správně, ať to stojí za to!

Zaujal vás článek a chtěli byste masturbátor vyzkoušet? Diskrétně prozkoumat můžete e-shop sexshop.cz.
A s kódem SERIAL15 získáte slevu 15 %!