Že by si váš šatník na podzim zasloužil ještě nějaký ten kousek navíc? Nenechte ho hladovět a dopřejte mu elegantní módu britské značky F&F. Bohémky a milovnice vlny si zamilují její hřejivě nomádskou kolekci, svůdné femme fatale zvolí černobílé oblečení z řady inspirované ságou stmívání, praktické ženy zase sáhnou po klasické minimalistické linii a milovnice luxusu a přepychu uvítají módu v duchu baroka.

Co vás čeká?

Značka F&F prostě přináší ty nejžhavější módní trendy – a za velmi příjemné ceny, které budou ještě příjemnější díky naší speciální slevě! Pro všechny čtenářky Marie Claire platí nejen lákavá sleva 30 %, ale připravili jsme pro vás ještě mnohem více: welcome drink na přivítanou a možnost využít britský tým poradců skládající se ze stylisty, vizážisty a kadeřníka.

  • Ke každému nákupu navíc dostanete od Marie Claire dárek: taštičku na drobnosti do kabelky.

Kdy a kde?

Akce se uskuteční 6. října od 14 do 21 hodin v prodejně F&F v nákupní galerii Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1. Chcete se zúčastnit této výjimečné akce? Stačí se zaregistrovat na web stránkách časopisu Marie Claire www.marieclaire.cz a e-mailem obdržíte kupon na slevu platný nejen pro vás, ale také pro vaši kamarádku nebo partnera na všechny módní lahůdky v novém obchodě F&F.