1. Peníze získáte vždy dle zákona o spotřebitelském úvěru, který vám nabízí vysokou míru ochrany před nekalými praktikami (k těm je naopak benevolentní občanský zákoník, podle kterého poskytuje své půjčky řada nebankovních společností).

2. V souladu se zákonem o spotřebitelském úvěru vždy předem víte, o kolik půjčku přeplatíte a jaké jsou celkové náklady spojené s půjčkou vyjádřené ukazatelem RPSN (roční procentuální sazba nákladů).

3. Kouzelná půjčka v souladu se zákonem o spotřebitelském úvěru nevyžaduje po žadatelích o půjčku podpis směnky, rozhodčí doložku ani žádnou jinou formu zajištění.

4. Kouzelná půjčka ke komunikaci s klienty nevyužívá telefonních linek se zvýšeným tarifem volání, místo toho používá standardní telefonní linky a e-mail.

5. Jako nový klient společnosti Kouzelná půjčka můžete získat půjčku až 10 000 Kč, což je jedna z nejvyšších hodnot na trhu.

6. Pokud si u Kouzelné půjčky budete půjčovat pravidelně a své závazky budete řádně splácet, společnost vám bude postupně navyšovat maximální výši půjčky až na 50 000 Kč a splatnost až na 90 dnů.

7. Splatnost půjčky si můžete prodloužit o měsíc za předem stanovený poplatek.

8. Peníze z půjčky můžete mít na účtu již do 60 minut od odeslání žádosti.

9. Kouzelná půjčka zasílá peníze na účet i novým klientům (řada nebankovních společností zasílá peníze novým klientům výhradně poštovní poukázkou, což je výrazně pomalejší transfer půjčených prostředků).

10. Kouzelná půjčka pravidelně pořádá pro své klienty nejrůznější soutěže. Například: každý pětistý klient společnosti získá finanční odměnu ve výši 1 000 Kč, každý tisící klient pak vyhrává finanční odměnu ve výši 5 000 Kč.

11. Díky výše uvedeným podmínkám se Kouzelná půjčka pravidelně umisťuje na předních příčkách nezávislých testů nebankovních společností. Pokud si peníze půjčíte u této společnosti, máte jistotu, že jednáte se seriózní nebankovní společností.

V případě, že vás zajímá, co může společnosti Kouzelná půjčka nabídnout právě vám, navštivte ještě dnes web www.kouzelnapujcka.cz, kde najdete kalkulačku nebankovní půjčky této společnosti a více informací o podmínkách půjčení peněz.