Jak dopadla Proměna podle Lenky: Proměna podle mě dopadla na výbornou. Cítila jsem se skvěle a díky paní Petře Řehořkové jsem kromě proměny a procedur nasbírala také tunu dobré energie. Nikdy bych nevěřila, že někdo tak pozitivní a nadšený pro svou práci opravdu existuje. Odcházela jsem nadšená, spokojená a krásná. Všem bych návštěvu Petra Clinic opravdu doporučila. Staral se o mě skvělý personál a vizážistka Žaneta je také profesionál, který miluje svoji práci. Byl to skvělý den.

Přečtěte si také, které čtenářky se s námi rozhodly změnit tentokrát!

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Odbornice na ženskou krásu: Mgr. Petra Řehořková - PETRA CLINIC

Procedury: Paní Lenka je drobné postavy, její pleť je velmi křehká, se sklonem k akné. Zvolili jsme proto ošetření laserem Fotona, který je neinvazivní, klient odchází bez zjevného podráždění pleti, přitom jeho pleť je zaléčena a začíná velmi rychlý proces hojení. Aby došlo ke zpevnění pleti a zbytečně se netvořily vrásky, byla provedena mezoterapie kyselinou hyaluronovou do celé plochy obličeje. Pleť bude nyní krásně vypnutá po dobu dalšího roku, i déle. Záleží na domácí péči. Pro tento případ zvolila Lenka velmi výživný a zpevňovací kolagenový gel Petra Clinic, který je možné používat jako denní i noční krém.

Expert na make-up: Žanetka GI (Gi Studio Make-up and Photography)

Volba líčení a postup: Paní Lenka se nebála výrazného líčení. Sjednotila jsem pleť podkladovou bází a make-upem, který jsem se snažila co nejvíce přiblížit přirozenému odstínu pleti, upravila jsem obočí, zvýraznila oči v jemně fialových odstínech a na rty jsem použila růžovou rtěnku, která dodala rtům lesk a objem. Vlasy jsem Lence upravila úplně odlišně, než je zvyklá. Podlouhlý obličej si totiž zaslouží pořádný objem.

Proměna pro mě byla velkou inspirací. Mám mladšího manžela a musím využít každé příležitosti ke zkrášlení a omlazení, abych vedle něj vypadala dobře.

3 otázky pro Lenku:

Proč jsem se přihlásila do Proměny na Kafe.cz?

Proměny mám ráda a když se zadaří, nechávám se zkrášlit. Do Proměny na Kafe.cz jsem se přihlásila díky kamarádce a ono to krásně vyšlo.

Čím mě inspirovala?

Hlavně množstvím procedur, které člověk může pro svůj vzhled, zdraví i dobrý pocit udělat. S líčením mám nějaké zkušenosti, ale procedury pro mě byla opravdu novinka. Navíc se mi i líbil nový účes. Stačilo málo a hned jsem se cítila lépe.

Jak jsem s výsledkem proměny spokojená? A co na to moje okolí?

Užila jsem si opravdu celý den. Takže za mě proměna v komplexu dopadla naprosto skvěle. Mezoterapie kyselinou hyaluronovou byla poměrně bolestivá, ale i tak bych to doporučila všem svým kamarádkám. Kolegyně v práci mi v dobrém záviděly, že jsem měla možnost si něco takového užít. Manžela nejdříve vyděsil výrazný make-up, ale nakonec se mnou ještě večer vyrazil na večeři, aby se mnou pochlubil.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme klinice estetické medicíny Petra Clinic pod vedením odbornice na ženskou krásu Mgr. Petry Řehořkové a vizážistce Žanetce GI z Gi studia.