Jednoduše! Uvařte či upečte něco s moukou Pernerkou a váš kulinářský výtvor vyfoťte se sáčkem Pernerky, kterou jste na přípravu použili. Fotku stačí nahrát na soutěžní stránku a můžete se začít rozmýšlet, které mouky či chlebové směsi si objednáte se slevou. To je vše. Na autory deseti nejlepších fotografií navíc čeká deset originálních kuchařských zástěr.
Sleva pro každého účastníka soutěže
Výhercem slevy je každý, kdo splní jednoduché podmínky soutěže uvedené v úvodnímu odstavci. Každý zájemce se soutěže může účastnit pouze jednou, slevy se nesčítají. Slevu 20 % může každý výherce uplatnit při nákupu v e-shopu Pernerka na adrese https://eshop.pernerka.cz do 31. ledna 2024. Deset soutěžících s nejoriginálnější fotografií kromě slevy 20 % na nákup mouky v e-shopu Pernerka získá originální kuchařskou zástěru.
Pokud hledáte inspiraci, co uvařit či upéct, podívejte se na stránku www.pernerka.cz/recepty, kde najdete celou řadu receptů pro různé příležitosti.
Soutěž probíhá od 16. listopadu do 10. prosince 2023. Fotografii s vaším kulinářským výtvorem je třeba do 10. prosince nahrát na soutěžní stránku: https://www.videokucharka.cz/soutez/peceni-s-pernerkou-vanoce-2023
Uzávěrka dodání fotografií je neděle 10. prosince 2023
Proč péct s Pernerkou?
Prémiová mouka Pernerka je umleta z českého obilí nejvyšší kvality. V nabídce je hned 13 druhů Pernerek, část produkce je v bio kvalitě. Mouky Pernerky jsou výjimečné i nabídkou celozrnných mouk umletých do hladka. Tyto mouky jsou umlety unikátní mlýnskou technologií, kterou v České republice disponuje pouze Mlýn Perner. Díky tomu mají celozrnné hladké mouky Pernerka nižší glykemický index, hodnotnější nutriční vlastnosti, lepší vaznost vody a také lepší pečicí vlastnosti.
Mlýn Perner, kde se Pernerka mele, je také vybaven nejmodernějším optickým třídičem, který zkontroluje každé zrnko, jež se dostane do mlýna. Třídič spolehlivě vyhodnotí, zdali zrno odpovídá nastaveným standardům. Pokud není jakýkoli parametr splněn, zrno je vyřazeno. Tato důkladná příprava odstraní veškeré nečistoty i nekvalitní zrna.