Od 10 do 18 hodin proběhne v areálu Žlutých lázní v pražském Podolí zábavný happening.

Oblíbená moderátorská dvojice z Hitrádia City Iva Lecká a Vojta Efler na pódiu představí jedno atraktivní vystoupení za druhým. Diváci uvidí ukázky z dětských muzikálů a celé odpoledne je čeká spousta zábavy a zajímavých her a dárků. I letos bude kočárková rallye pro odvážné maminky, kde hlavní výhrou je krásný kočárek. Pro nejmenší děti jsou připraveni klauni, animátoři i divadelní představení pohádek.

V průběhu odpoledne chtějí pořadatelé předat pražským politikům samolepky na vylepení na vyhrazená sedadla pro maminky v pražské MHD. „Chceme, aby se Praha zařadila mezi světová velkoměsta, kde jsou ve vozech městské dopravy umístěna vyhrazená sedadla pro těhotné ženy a rodiče s malými dětmi“, uvádí Lukáš Nádvorník ze spolupořádajícího rodičovského portálu Babyweb.cz.

Součástí pestrého programu budou ukázky a ochutnávky nových výrobků i služeb určených dětem i rodičům, představí se zde desítky rodičovských „vymožeností“ od dětské výživy přes dětskou kosmetiku až po možnosti vyzkoušet nejnovější modely aut.

Děkujeme maminkám, které svojí účastí na happeningu podporují poselství této akce a stráví s námi příjemné rodinné odpoledne. Poděkování patří také hlavnímu městu Praha, konkrétně náměstkovi primátorky Petru Dolínkovi a našim obchodním i mediálním partnerům, bez jejichž podpory by se akce neuskutečnila“, říká spoluorganizátorka akce Olga Kunešová.

Mediálním partnerem akce je rodičovský portál www.babyweb.cz a pražské Hitrádio City. Generálním partnerem je Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR. Hlavními partnery jsou společnosti KetoDiet a Firotour.

V letošním roce tuto aktivitu podpoří mnoho známých osobností, např. Sandra Parmová, která je letošní tváří akce, Jana Doleželová, Jitka Boho, Andrea Kalivodová, Iveta Vítová, Kristýna Janáčková a mnoho dalších.

Akce se koná za každého počasí.