Nenáročný

Vybavit malý byt je nelehký úkol. Design a fantazie ustupují praktičnosti a spíš než s myšlenkou dvou umyvadel, volně stojící vany a otevřeného sprchového koutu můžete experimentovat tak akorát s barvou dlaždiček. Vaše trable může rázem vyřešit právě průhledný nábytek, který na pohled zvětší a provzdušní prostor. Stačí jedna židle nebo menší konferenční stolek a místnost hned bude mít o pár čtverečních metrů víc.

Zapadne všude

Mít veškeré zařízení v bytě z plastu by bylo přinejmenším zvláštní, a tak volte větší nebo menší solitér, který rozbije nudu. Hodí se ke všem stylům - venkovský, industriální, vintage, koloniální, minimalistický, glamour, eko nebo zen. Spojení klasiky a moderního pojetí jde skvěle dohromady. Ani na barevné pojetí interiéru neklade vysoké nároky. Díky svému neutrálnímu zjevu se snese s každým odstínem.

Často se akrylový nábytek objevuje v kancelářích, kde má budit dojem dynamické a tepající firmy. Funguje to. Kombinace plastu a dřeva nebo kůže vypadá luxusně. Dnes se velké myšlenky netvoří u kulatého stolu, ale u plasťáku.