Šaty, šaty, šaty

Princezna Charlotte se obléká podle královské etikety, a tak je její šatní skříň plná šatů, ladících svetříků, bot Mary Jane a krémových ponožek s volánkem. O to sympatičtější, že většina kousků sotva přesáhne 50 liber (1500 Kč).

Victoria Beckham, která se na sociálních sítích pravidelně chlubí šaty pro svou malou Harper v hodnotě desítek tisíc korun, nebo Beyoncé, která pořídila své dceři osobního stylistu, by si měly vzít z dvojice Kate - Charlotte příklad.

Dětství

Vévodkyně Kate je známá svým vřelým přístupem. Stejně jako princezna Diana se snaží své děti vychovávat tak, aby znaly etiketu a byly si vědomé svého postavení, ale zároveň poznaly všechny radosti. Prožívají tak vcelku obyčejné dětství s návštěvou jeslí a odřenými koleny.

Učí děti, že bohatství a postavení není třeba dávat na odiv. A tak malá Charlotte dostává módní kritiky do kolen v šatech za pár liber a čelence s mašlí za babku. Co na tom, že ji kopírují tisíce maminek a dcer po celém světě a malá šlechtična tak přivádí do královské kasy nemalé peníze a návrhářům žene zisky do nebeských výšin. Jen tak dál.