Martina Big přišla v roce 2011 při autonehodě o rodiče a sestru, což ji velmi traumatizovalo. Rozhodla se tehdy, že změní celý svůj život a začala s tím opravdu velice důkladně. Jako první změnila barvu vlasů, což ale dělá spoustu lidí. Další přišlo zvětšení prsou a hojné návštěvy solárka, to by také ještě bylo v relativním pořádku. Její pokožka, která přirozeně byla velmi bledá, začala tmavnou, ale to Martině nestačilo a do své proměny se opřela s ještě větší razancí.

Když nový život, tak se vším všudy. Přestěhovala se z Německa do Ameriky a tam začala kromě dalších operací prsou, které jsou aktuálně ve velikosti 70 S, si nechala dát implantáty i do pozadí, injekce do rtů, které má nyní opravdu monstrózní a pak přišla touha větší než co jiného.

"Vnitřně jsem pocítila, že má barva kůže zkrátka není bílá. Vnitřně nejsem běloška z Německa, ale černoška z Afriky. Rozhodla jsem se pro opačnou proceduru, než měl Michael Jackson. On se změnil z černocha na bělocha, já z bělošky na černošku," oznámila Martina a nechala si na tři etapy vpravit do těla pigment, který zbarvil její kůži do tmavé. Nyní si připadá konečně jako její pravé já.

"Konečně jsem to já. Takhle jsem se narodila. Možná ne fyzicky, ale vnitřně ano. Jsem Malaika," hlásí do světa a změnila si dokonce jméno na Malaika Kubwa.

V jejím bizarním rozhodnutí ji podporuje i její partner, který si v době, kdy byla ještě platinová blondýna, také obarvil vlasy na blond a nyní, když je z ní černovlasá černoška, má i on vlasy černé jako uhel. Její operace a změny jí s radostí hradí, protože chce aby jeho "Puclinka" byla šťastná a spokojená.