Japonský koláč jen ze tří ingrediencí je vláčný a zvládne jej i začátečník

Japonský koláč
Více fotografií k článku:
15 fotografií

Japonský tvarohový koláč si získal oblibu po celém světě. Jeho příprava je totiž naprosto jednoduchá a vytvoříte jej z ingrediencí, které se najdou v téměř každé domácnosti. A pozor, budete potřebovat jen TŘI ingredience!

Koláč je po upečení nádherně kyprý a chutný a to i druhý den. Do druhého dne prý ale rozhodně nevydrží. ;-) Porce je pro dva, ideální tedy třeba k snídani. Doplnit jej můžete porcí jogurtu a hrstí sezónního ovoce.

Lidé si stále častěji připravují pokrmy výhradně doma a to ideálně ze základních potravin. To, že připravené směsi ulehčí práci, je krátkozraké, kromě podstatných ingrediencí je v nich také spousta konzervantů, kypřidel a dalších zbytečností, které nikdo nepotřebujeme. Přemístit do mísy několik ingrediencí není náročné a vy tak budete mít naprostý přehled o tom, co se ve vašem dezertu na snídani nebo ke kávě přesně nachází. 

V galerii najdete podrobný návod na jednoduchý koláč, který určitě vyzkoušejte. Dobrou chuť!

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Další články

čtenářů si právě čte tento článek