Koláč je po upečení nádherně kyprý a chutný a to i druhý den. Do druhého dne prý ale rozhodně nevydrží. ;-) Porce je pro dva, ideální tedy třeba k snídani. Doplnit jej můžete porcí jogurtu a hrstí sezónního ovoce.

Lidé si stále častěji připravují pokrmy výhradně doma a to ideálně ze základních potravin. To, že připravené směsi ulehčí práci, je krátkozraké, kromě podstatných ingrediencí je v nich také spousta konzervantů, kypřidel a dalších zbytečností, které nikdo nepotřebujeme. Přemístit do mísy několik ingrediencí není náročné a vy tak budete mít naprostý přehled o tom, co se ve vašem dezertu na snídani nebo ke kávě přesně nachází.

V galerii najdete podrobný návod na jednoduchý koláč, který určitě vyzkoušejte. Dobrou chuť!

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!