Lucy je zrzka s velmi bledou pletí, její dvojče Maria má snědou kůži, plné rty a černé kurdrnaté vlasy. Když se postaví vedle sebe, vypadají jako kamarádky, které se poznaly někde ve škole. "I když si oblékneme stejné oblečení, nepůsobíme jako sestry. Kdo nás nezná, nevěří, že jsme dvojčata. Stalo se nám, že jsme přátelům musely přinést rodné listy, abychom je přesvědčily," říká Lucy.

Dívky přišly na svět v lednu roku 1997 a jejich vzhled byl pro rodiče skutečným šokem. Zatímco Lucy byla celý táta, Maria zdědila geny maminky, jejíž předkové pocházeli z Jamajky. "Máma neměla slov. Na ultrazvuku barvu kůže samozřejmě nevidíte," směje se Lucy.

Dvojčata mají ještě dva starší bratry a starší sestru. "Naši sourozenci jsou spíš míšení, my s Marií představujeme extrémy, stojíme na opačných pólech spektra," vysvětlila Lucy.

Maminka sestry zpočátku oblékala do stejného oblečení, jako se to u dvojčat často dělá, ale dívky proti tomu brzy zaprotestovaly. V sedmi letech si uvědomily, že jsou odlišné nejen vzhledem, ale i povahou, a chtěly začít nosit vlastní styl.

V dětství dívky zažily i slabé chvilky. Protože Lucy se svou bledou pletí vypadala úplně jinak než matka a sourozenci, lidé si často mysleli, že je adoptovaná. Naopak Maria občas plakala kvůli svým kudrlinkám.

Dnes jsou sestry už dospělé a zvolily si zcela odlišnou dráhu: Lucy studuje umění a design, Maria se dala na studium práva a psychologie. Jejich rodiče se mezitím rozvedli, ale oba své děti neustále podporují.