Světačka

Rodiče se živili jako zubaři. Díky tomu neměla Bydžovská strach z bílých plášťů ani nemocnic. Každý volný den utíkala z Mostu na venkov za babičkou a většinu času trávila v přírodě a mezi zvířaty. Po rozvodu rodičů se přestěhovala do Prahy a matku, která odjela hledat štěstí do Ameriky, pravidelně navštěvovala. Všichni jí cesty za oceán záviděli, ale ona v tom nic dobrého neviděla. Bála se létat a cesta do Frankfurtu, odkud letěla přímo do New Yorku, nesnášela.

Na čas podlehla kouzlu hospod, alkoholu a cigaret, ale brzy ji takový způsob života omrzel.

Po studiu se bydžovská upsala Divadlu Na Zábradlí. Na přelomu tisíciletí kývla na nabídku angažmá v Národním divadle, ale po dvou letech se vrátila zpátky a vyhledává menší scény v Kalichu a Ungeltu.

Muži

O svém osobním životě herečka nemluví. První vážný vztah měla s grafikem Jaroslavem Pružincem, kterému porodila dceru Doru. Místo svatby ale přišel rozchod. Bydžovské padl do oka milovník žen Miroslav Etzler (55) a měli spolu syna Kristiána. Herec se bohužel zakoukal do své kolegyně Vilmy Cibulkové (56) a od rodiny odešel. Takovou zradu si Bydžovská nenechala líbit a bránila se ze všech sil. Dokonce mařila i soudem uznaná setkání otce se synem. Úlevou pro ni může být, že Etzler je přelétavý a nevydržel s Cibulkovou ani Pavlovčinovou (31).

Úděl

Samotu herečka bere jako součást svého života. Někdy ji ale vzpomínky doženou. Na křtu knihy Jana Kačera (83), kde předčítal úryvky o odpuštění, se jí vlily slzy do očí a musela utéct do šatny. Naštěstí se jí daří v práci a radost má i ze svých dětí. Dcera Dora odmítla jít v matčiných šlépějích a odjela za svou babičkou, kde vypilovala angličtinu k dokonalosti. Dnes je známá jako autorka reklamních textů.