U herce Lukáše Pavláska už asi nikoho nepřekvapí, že má na všechno svérázný názor. Se vším je hned hotový, nic mu není svaté, ani ženy lačnící po bohatém (a je jedno jak vypadajícím) mužském. I na něj si zlatokopky brousily zuby. Proč také ne. Vždyť třeba jen díky své účasti v reklamách si přišel na statisíce.

To už by se pak nějaký hezký dáreček dal pořídit. Sice by asi nešlo o pořádný bourák, jak si některé takové dívky představují, ale nějaký šperk by to mohlo "hodit". Asi si myslely, že Lukáš je opravdu takový ňouma, kterého hrál. Ale v tom se šeredně mýlily. Komik je pravý opak rolí, které mu režiséři přisuzují.

Sice má image "tydýta", který bude rád za jakoukoliv ženskou pozornost. S jeho vyzáží třídního otloukánka by si mohl leckdo myslet, že bude lehké ho oškubat o peníze, které si stačil vydělat. Že krásné ženy z vděčnosti zahrne dárky. Ale pozor, velká chyba! Lukáš je s takovými slečnami opravdu rychle hotový.

On je sice rovnou neodmítl, ale vystřelil si z nich po svém, aniž by si toho ze začátku vůbec všimly. Žádnou z nich nepozval na drahou večeři, dělal, že nevidí, jak touží po luxusním dárku, nechával je tápat. Chtěly ho k tomu nasměrovat, aby jim koupil drahý šperk, ale Lukáš dobře věděl, co dělá.

Začal mužům radit, jak dát holce náramek třeba v podobě luxusního šperku. Můžete si ho totiž vyrobit z papíru a napsat na to známou značku. Jestli ho dívka má ráda, tak se tomu zasměje a dárek přijme. Jestli ho chce jen kůli penězům, tak ať ho vyhodí a může jít zkusit štěstí zas o dům dál.

,,Každou ženu, kterou milujete a která miluje vás, potěší všechno, co jí dáte," řekl jen na toto dost ožehavé téma. A tím vyřešil problém, aby nenaletěl nějaké ženě toužící jen po jeho bankovním účtu. Od něj by se mohl inspirovat kdejaký sportovec, na které jsou přímo pořádány hony.