Nicole Kidman a její dokonale utajené dítě

Největší poprask způsobila herečka Nicole Kidman (42). Už přes rok ji novináři bombardovali dotazy, kdy dostane její dcera Sunday Rose (2) sourozence. Stačilo, aby si vyšla v těsných šatech, v kterých se rýsovalo bříško, nebo naopak v příliš volném oblečení, rojily se zaručené zprávy, že už je miminko na cestě. Nicole však těhotenství vždy vehementně popírala, i když tvrdila, že po druhém děťátku s manželem Keithem Urbanem (43) moc touží. Teď ale všem vytřela zrak! Se svou dokonalou postavou se postavila před novináře a sdělila jim, že od 28. prosince je jejich rodina větší o dcerku Faith Margaret.

  • Jak je to možné? Dítě porodila náhradní matka. Tuto cestu k vytouženému dítěti manželé zvolili patrně proto, že Nicole vždy měla problémy s početím a ve dvaačtyřiceti si na další těhotenství a porod prostě netroufla.

Benjamin jim vrátil radost

Stejně vytouženým miminkem je i Benjamin Travolta, který se narodil už loni v listopadu. Aby ne! Rodiče Kelly Preston (48) a John Travolta (56) už nejsou nejmladší, ale především jim Benjamin pomůže překonat bolest ze smrti prvorozeného syna Jeta, který zemřel v pouhých šestnácti letech v lednu 2009. „Ben dal naší rodině nový smysl a účel,“ řekli časopisu People hrdí rodiče, kteří se rozkošným klučinou pochlubili na oficiální fotografii.

Elton John: Pyšný tátamáma!

Také britský zpěvák Elton John (63) a jeho partner David Furnish (48) se v těchto dnech pochlubili synkem, který se narodil 24. prosince. Slavnému homosexuálnímu páru dítě porodila v Los Angeles náhradní matka. Kdo je jeho pravý biologický tatínek, však nikdo neví. Podle vyjádření Eltona Johna sperma k oplodnění poskytli oba.

  • Kdo při početí uspěl, ani jeden z novopečených tatínků neřeší. A synek dostal pro jistotu jméno po obou – Zachary Jackson Levon Furnish-John.

Babyboom nekončí

To ale zdaleka není všechno! V radostném očekávání je v současné době řada dalších slavných maminek! Je otázkou dnů, kdy porodí španělská hvězda Penélope Cruz (36) – otcem dítěte je neméně slavný španělský herec Javier Bardem (41). Na rozsypání je i partnerka herce Owena Wilsona (42) Jade. Těhotné pak jsou také herečky Marion Cotillard (35) a Natalie Portman (29) a zpěvačka Pink (31). Velmi očekávaným miminkem bezesporu bude i čtvrté dítě Victorie (36) a Davida Beckhamových (35), které se má narodit v létě.

Tip KAFE.cz navíc

Módní "přehlídka" celebrit na předávání Zlatých glóbů (viz fotogalerie nahoře) s komentářem naší módní redaktorky.