Ben Affleck

Hned tři filmy Bena Afflecka dostaly v roce 2004 od diváků i kritiků výprask a jako bonus Zlatou malinu. V Lásce s rizikem si zahrál s Jennifer Lopez, ve Výplatě s Umou Thurman a Daredevila posílila jeho žena Jennifer Garner. Ani krásné ženy mu ale nezaručily, že se neobjeví na úplném chvostu. Zlatou malinu rozdrtil, střepy prodal a za výtěžek pronajal halu pro předávání filmových anti-cen na následující rok.

Sandra Bullock

V roce 2010 si v předvečer Oscarů došla pro Zlatou malinu a všem přítomným rozdala DVD s filmovým propadákem Slečna zamilovaná. Žebříček nejhorších filmů ji náladu nezkazil, hned druhý den si nakráčela pro ocenění nejvyšší za Zrození šampiona. Jednou jsi dole, jednou nahoře. To je život.

Halle Berry

Halle Berry si z kritiky nic nedělala a za řečnickým pultem rozjela dramatickou řeč, jak má radost z každé zpětné vazby od kritiků, diváků i svých kolegů, jak se snaží ze všech sil, ale ne vždy stojí film jen na hercích. Proč by se měla za Zlatou malinu stydět, vedle Oscara za Ples příšer se dozajista vyjímá.

Ashton Kutcher

Král "béčkových" filmů a hollywoodský hezounek Ashton Kutcher nemá při výběru šťastnou ruku. Na sv. Valentýna ani Vrahouni ho mezi smetánku a herecké hvězdy nevystřelily. I přesto se těší velké oblibě a neupadá v zapomnění, má dvě krásné děti a okatou manželku Milu Kunis, se kterou se setkal před kamerou už několikrát.

Strmou cestu ze dna na vrchol a zpátky zažil i herec James Coco nebo herečka Amy Irving. Všichni jsou ale důkazem, že občasným výpadkem kariéra nekončí.