Televize E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce (60/40 %), bez reklam. Televizní kanál E! je dostupný v ČR v nabídce O2 TV a jeho distribuce se bude rozšiřovat. V září 2014 byla spuštěna lokální facebooková stránka: https://www.facebook.com/eonlineczsk

Programové novinky:

House of DVF

Návrhářka Diane von Furstenberg patří mezi nejmocnější ženy módního světa a její módní značka DVF je dlouhá léta symbolem nezávislosti, ženské síly a sebejistoty. Diana nyní v roli mentorky dává možnost osmi kandidátkám, z nové generace tvrdě pracujících mladých žen, se posunout v jejich kariérách o stupeň dál, když dostanou příležitost pracovat přímo s DVF týmem. Televizní program E! je u toho, aby zachytil jejich každodenní boj i moment triumfu. A vy můžete být také každou neděli od 21:00 hod.

Kourtney a Khloe dobývají Hamptons

Od producentů světově úspěšné reality show Držte krok s Kardashians (Keeping Up with the Kardashians) s Kim, Khloe a Kourtney Kardashians v hlavním obsazení. Tentokrát sestry Kourtney a Khloe na určitou dobu přesídlí do módního Hamptons, aby zde otevřely pobočku svého obchodu Dash. Bohužel vše nejde podle představ a problémy nastanou i v jejich soukromých životech. Tento seriál můžete sledovat každou neděli ve 20:00 hod.

Módní blogerky

Módní blogerky (Fashion Bloggers) je nová televizní show, ve které budou mít diváci příležitost sledovat rušné životy australských top blogerek, píšících o módě, glamour a životním stylu. Premiéra proběhne v neděli 4. ledna ve 21:00 hod. a bude se vysílat pouze na televizním kanále E!.

Kdo jsou blogeři? Čím se zabývají a proč jsou tak populární? I na to odpoví nový seriál na E!. V jednotlivých dílech se budou blogerky Amanda Shadforth, Kate Waterhouse, Margaret Zhang, Sara Donaldson a Zanita Whittington účastnit nejvýznamnějších módních akcí po celém světě, přípravy obálky časopisu, focení s australským baletem nebo setkání s módními návrháři a celebritami.

E! Živě z červeného koberce

Začátkem příštího roku nás čeká maraton předávání ocenění a přehlídka filmových a hudebních hvězd, jejich nádherných a občas i šokujících rób a luxusních šperků. Na červeném koberci hvězdy předvedou to nejlepší z dílen světových módních návrhářů během udílení cen jako Zlaté glóby (11. 1.), SAG (25. 1.), Grammy (8. 2.) a Oskaři (22. 2). Televize E!, která vysílá přímo z Los Angeles a nyní ji můžete sledovat i v České republice, bude přitom v pořadu E! Živě z červeného koberce (E! Live from the Red Carpet) a její moderátoři v čele s Giulianou Rancic a Ryan Secreastem vám zprostředkují to nejlepší, co se na červeném koberci bude odehrávat, a vyzpovídají pro vás mnohé hvězdy.

Atmosféru z příchodu hvězd na červený koberec zažijete s televizí E! Entertainment Televison v přímém přenosu vždy od půlnoci v den konání předávání cen a následující den v repríze.