Vyrobila jsem si woodoo panáčka. Pojmenovala jsem ho Bulvár. Při každém úplňku zapichuju do Bulvára špendlíky a vykřikuju: Chcípni! Chcípni! Chcípni!

Zaujalo mě několik článků o tom, že tanečník Yemi A.D. krachuje, neplatí faktury a odjel se proto dokonce schovat za velkou louži… „Skutečnost je taková, že jsem se vloni dobrovolně rozhodl ukončit jednu ze svých společností - JAD Company s.r.o. Nešlo tedy o krach ani nucenou likvidaci, nýbrž o obchodní rozhodnutí…“ poreferoval mi Yemi o svém „krachu“. A také jeho výlet do Ameriky měl poněkud jiný důvod, než hrát si na schovku s věřiteli. Režíroval tam totiž nový videoklip kapely Charlie Straight a připravoval koncert na festivalu Coachella v Los Angels pro Kanye Westa. Tak to je trochu jiný kafe…
A jakpak se to v těch bulvárních hlavinkách otevřených každé blbině tak pěkně pomotalo? „Celá kauza vznikla z popudu tanečníka Matěje Kubce, kterého jsme v minulosti vyloučili ze skupiny a který se snaží získat popularitu všemožnými způsoby, počínaje SuperStar, konče křovím Ivety Bartošové a při své honbě za slávou používá jména všech osobností, se kterými kdy pracoval. V mém případě uvedl, že mu jedna z mých agentur zaplatila honorář dva tisíce korun s velkým zpožděním, což byl pro bulvár dostatečný důvod k použití titulku Yemi zkrachoval,“ objasňuje populární tanečník vznik uvedené pomluvy, načež si ještě postěžoval, že jak se věci mají doopravdy, se ho doteď vůbec nikdo nezeptal. No… tak ještě že jsem tady!