Bruce Willis

Demi Moore a Bruce Willis spolu mají tři děti. Zatímco Rumer je úspěšnou modelkou a exceluje v divadle na Broadwayi, Scout provokuje neoholeným podpažím a Tallulah propadá drogám a depresím. Po tom, co si oholila hlavu a na sociálních sítích prohlašovala, že se jedná o vesmírné znamení, ji rodiče poslali do léčebny. Zatím seká dobrotu, uvidíme, jak dlouho.

Lionel Richie

Ani americký zpěvák a autor mnoha nezapomenutelných hitovek nebyl peripetií s dětmi ušetřen. Jeho adoptovaná dcera Nicole se svou nejlepší kámoškou Paris Hilton podnikala divoké nájezdy na kluby, nebránila se drogám ani nevázaným vztahům. Naštěstí se dokázala k temné straně otočit zády a dnes s manželem Joelem Maddenem (bratr Benjiho Maddena, který žije s Cameron Diaz) má dvě krásné děti a žije bez excesů.

Robert Downey Jr.

Akční hrdina má za sebou velmi divoké mládí, kdy žil jen pro zábavu, tvrdý alkohol a drogy všeho druhu. Jeho syn Indio se nejprve zhlédl v hudbě, ale ta byla na všechny jeho splíny krátká, a tak přeběhl k návykovým látkám. Otec se ho snaží držet v léčebně a na uzdě, ale má to smysl, když káže vodu a pil víno?

Cindy Crawford

Perfektní rodinka topmodelky Cindy Crawford už má také černý puntík. Může za něj syn Presley, který ke konci minulého roku řídil pod vlivem alkoholu. Slavný model sice vyvázl bez záznamu, ale z hledáčku policie se jen tak nevytratí. Naštěstí má Cindy ještě dceru Kaiu a její hvězda strmě stoupá. Seká latinu, poctivě chodí přehlídky a na sociálních sítích je za hodnou holčičku.

Tom Hanks

Chet Hanks nadělal oscarovému herci už spoustu vrásek. V roce 2015 způsobil vážnou nehodu. Mračna se ale stáhla i nad Tomem Hanksem a Ritou Wilson, kteří byli obviněni, že o synově závislosti věděli a neměli ho nechat řídit. Naštěstí od soudu vyšli bez úhony a syn okamžitě nastoupil na léčení.