Pro ženu okolo čtyřiceti let překvapivě není zase tak těžké nějakého mladého zajíčka ulovit, a nemusí být k tomu ani celebritou. Přiznejme si, že řada ženských vypadá v tomto věku ještě hodně dobře. Navíc je taková dáma už finančně zajištěná, má vlastní byt a kromě platu pobírá alimenty od otce svých dětí. Mladý muž mezi dvaceti a třiceti lety zato často ještě bydlí s rodiči a nemůže si domů jen tak přivést slečnu na noc. Kromě toho ho nikdo nebude tlačit do svatby a miminka...

Kourtney Kardashian (39) má samozřejmě tu výhodu, že jí příjmy umožňují kdykoli najmout chůvu na hlídání. Může tedy žít naprosto nespoutaným životem a chovat se jako zamlada. "Kourtney se cítí mladší, než je její biologický věk, a dokonce si připadá atraktivnější než kdy jindy. V tento moment si chce užívat života a starší muž by její tempo ani nestíhal," prozradil nejmenovaný zdroj webu HollywoodLife.com.

Kourtney po rozvodu s manželem Scottem Disickem chodila 15 měsíců s 25-letým modelem z Alžírska a nyní si prý narazila ještě mladšího, teprve dvacetiletého modela Luku Sabbata.

Zájem o ni neztrácí ani ex-manžel, se kterým má tři děti. Svědčí o tom pozoruhodná esemeska, kterou prý poslal své bývalé švagrové Kim. "Scott mi napsal, že by chtěl mít s Kourtney ještě jedno dítě," prozradila Kim. "Myslím, že Kourtney by také ještě jedno miminko chtěla. A když po tom touží oba, tak proč by ho nemohli mít spolu?"

Podle Kim by bývalí manželé ani nemuseli mít pohlavní styk, stačilo by umělé oplodnění: "Musím se zeptat rodiny, co si o tom myslí. Měli bychom je podpořit? Bylo by to přeci tak roztomilé!"

Otázkou zůstává, jak by Kourtney při svém divokém životním stylu zvládala těhotenství a zda to bude považovat za roztomilé i její nový přítel. Ale určitě se to brzy dozvíme, protože rodina Kardashianových není z těch, co by o svém soukromém životě taktně mlčely.