Bez chybičky

Zendaya. Jméno skloňované v Hollywoodu stále častěji. Z dětstké hvězdičky Disney Channelu se zrodila umělkyně s jedinečným hereckým i pěveckým talentem, který dotahuje k dokonalosti vytříbený styl. Zdá se, že třiadvacetiletá Zendaya je dokonalost sama, ale jeden černý puntík na svém kontě i tak má.

Zendaya

Zendaya Coleman se narodila 1. září 1996 v kalifornském Oaklandu. Ze strany otce Kazemba Ajamy má pět nevlastních sourozenců, ale vyrůstala jako jedináček. Ve svých šesti letech už se dokázala přes konkurz dostat do do disneyovského seriálu Na parket!, kde si zahrála Rocky Blue po boku extravagantní Belly Thorne. S tou se před kamerou objevila ještě několikrát, například ve filmu Ne/Přátelé.

Schovanka Disneyho si jako jedna z mála udržela dobrou pověst a nezabředla v drogách, alkoholu ani extravaganci za hranicí vkusu a slušnosti. Úspěchy sbírá v hudbě i u filmu. Nazpívala hity "Replay", "My All" a "Swag It Out", zahrála si po boku Hugha Jackmana v trháku Největší showman. Na co Zendaya sáhne, to se jí daří.

Dredy?

Od dětství se pohybovala ve světle reflektorů a byla zvyklá na davy fanoušků, kteří ji obletovaly. Když se ale před téměř šesti lety objevila na předávání zlatých sošek s dredy, přišla pro vždy dokonalou herečku ledová sprcha. Giuliana Rancic měla nevybíravý komentář na její účes a označila ho za "ošklivý a páchnoucí po levném pačuli". To si Zendaya nenechala líbit a na Instagramu rozpoutala menší válku, když poznámky na svůj vzhled smetla ze stolu.

Pár měsíců po incidentu ale extravagantní účes vyměnila za uhlazený look a drží se ho dodnes. Často s dlouhými vlasy ale experimentuje stejně jako v módě. Už roky platí za ikonu a je inspirací. Má velmi štíhlou postavu a nebojí se ji ukázat. Často volí šaty s důmyslnými průstřihy, nebojí se barev, minisukní ani oversize střihů, krajek a křiklavých kostýmků. Nahlédněte do galerie a inspirujte se!