Diskutujte: Co říkáte na jména Willisových dcer?

Salma Hayeková: Proč nemohla vyjít z domu

Patří mezi nejkrásnější herečky Hollywoodu, a přesto zná Salma Hayeková období, kdy byla příliš tlustá a měla tak výrazné akné, že nedokázala ani vyjít z domu zaplatit nájem. S trápením ze začátku své kariéry se svěřila americkému magazínu Lucky. „Svoje nízké sebevědomí jsem se snažila léčit jídlem. Jenže to jsem pak buď jedla moc, nebo málo. Výsledek? Byla jsem tlustá a úplně na dně. Nedokázala jsem se stýkat s lidmi.“ Dodnes přiznává, že se musí v jídle kontrolovat, aby vyhověla požadavkům branže. „Líbí se mi jíst. Vždy jsem ale byla na hraně, kolik toho můžu sníst.“

Co na to Divizna: Nikdy bych neřekla, že bych si měla se Salmou Hayek o čem povídat... Teď ale vím, kdybychom se potkaly, že můžu zapříst řeč o tom, jak to na té „hraně, kolik toho člověk může sníst“, vypadá. Já totiž tohle území taky důvěrně znám. Ale na rozdíl od Salmy (na první pohled) jsem se v něm nenaučila tak dokonale chodit.

Bruce Willis: Čtvrtá holčička

Na plátně drsňák, v soukromí otec čtyř děvčat. To je herec Bruce Willis. Nejmladší holčička se narodila minulý týden a jmenuje se Mabel Ray Willisová. Manželka herce, půvabná Emma Hemingová, je po porodu v pořádku. Jméno Mabel rodiče vybrali podle francouzského jména Amabel. Francii oba milují a prožili tam spoustu romantických chvil.

Co na to Divizna: Mám nápad, jak průběžně zjišťovat, jestli Bruce Willise nepostihnul Alzheimer. Dokud dokáže vyjmenovat správně všechny své dcery: Rumer Glen, Scout LaRue, Tallulah Belle a Mabel Ray, není důvod k obavám.

Kate Winsletová: „Leo tloustne a já hubnu“

Tak tohle si herec Leonardo di Caprio určitě nepřečetl rád. Kdysi roztomile boubelatá herečka Kate Winsletová, kterou držel za špíčky na přídi Titanicu v nejromantičtější scéně všech dob, ho kritizuje v tisku za tloušťku!
Zatímco z Kate je patnáct let od natáčení štíhlá mladá žena, Leo občas moc nezvládá své sklony k tloustnutí. „Vypadáme rozdílně. Jsme starší,“ zrekapitulovala Kate pro Daybreak Today. „Jemu je 37, mně 36. On je teď tlustší a já hubenější.“

Co na to Divizna: Vím o Kate, že se snaží. Pravidelně je vidět v tisku, jak běhá a chodí do posilovny. A to má už dvě děti. Fandím ženám, které se snaží. A popravdě řečeno, ačkoliv jinak už dávno všechno dobré, trochu škodolibě hledím na svého exmanžela, který má oproti svatbě asi tak patnáct kilo navrch. Na rozdíl ode mne. Jestli chcete novou motivaci k hubnutí, mrkněte na své expartnery a obujte sportovní boty.

Ashton Kutcher: Další role snů

Nevěrník Ashton Kutcher, který se rozvádí s herečkou Demi Moore, má poslední dobou štěstí na role. Nahradil notorického alkoholika a feťáka Charlieho Sheena v seriálu Dva a půl chlapa a teď si zahraje zakladatele Appelu Steva Jobse v připravovaném životopisném filmu. Fakt je, že srovnání fotografií mladého Jobse a Kutchera je až zarážející.

Co na to Divizna: Přísahala bych, že z tohohle líbivého zajíčka pořádný herec nikdy nebude. Teď už bych to po několika zajímavých rolích s takovou jistotou netvrdila. Ovšem neradila bych Demi, aby vyhlížela jeho návrat (prý stále sní o tom, že se dají znovu dohromady, jak uniklo tisku od jejích přátel). On už je na úplně jiné cestě...

(Zdrojem informací v této rubrice jsou zahraniční internetové servery – především Daily Mail, The Sun, The Guardian nebo Daily Mirror).

((bean:1:66))