Snoubenci, oblečeni v modelech z nejnovější kolekce MOSCHINO, GUCCI a GAULTIER, které pro ně z New Yorku přivezl osobní stylista zpěvačky Beyoncé Ty Hunter, připluli do restaurace SOHO na motorovém člunu po Vltavě. Originální způsob přepravy připravili Yemi s Jaromírem i pro své hosty. Ty přivezla svatebně vyzdobená historická tramvaj z roku 1920, v níž byly cestujícím pro zpříjemnění cesty servírovány jahody a šampaňské.

Obřadu, který vedla bývalá ministryně pro oblast lidských práv a národnostních menšin Džamila Stehlíková, přihlíželo na tři sta svatebních hostů. Mezi nimi nechyběly ani osobnosti českého a slovenského showbyznysu jako např. manželé Deana a Juraj Jakubiskovi, producent Vítek Pokorný, scénáristka Lenka Hornová, světově uznávané topmodelky Denisa Dvořáková a Simona Krainová nebo moderátorka Lejla Abbasová, která ve svém proslovu ocenila snahu obou partnerů posunout české vnímání o krok blíž toleranci k homosexuálním menšinám.

Netradičně pojali novomanželé i svatební hostinu. Za zvuku Kvartetu Hlavsa Orchestra se místo polévky s knedlíčky a svíčkové, podávaly speciality africké a maďarské kuchyně, které odkazovaly na jejich původ – Yemiho tatínek pochází z Nigerie, Jaromírova maminka z Maďarska. Malým překvapením byl i svatební přípitek, šampaňské Moët & Chandon bylo svatebním hostům rozléváno do růžových designovaných skleněných pohárů ve tvaru tulipánu. Jedinou tradicí, kterou se Yemi s Jaromírem rozhodli dodržet, tak bylo společné krájení čtyřpatrového dortu s postavičkami dvou ženichů.