video
Je nám líto, ale vložené video již není dostupné.

Oblíbená reality show Výměna manželek se vrací na televizní obrazovky a novými díly opět láká diváky na extravagantní účastníky. Tentokrát se seznámíme s partnery, kteří žijí v Karlových Varech, a to Romanou, Ondrou a jejich synem Honzíkem.

Do Výměny přihlásila rodinu maminka hlavně proto, aby si její muž uvědomil, jak se má dobře. Ondřej je kvůli práci velmi často v zahraničí a když je doma, tak údajně nic nedělá.

Oba dva jsou navíc velmi temperamentní, takže mezi nimi často dochází k hádkám.

Vláďa se rád napije

Na druhé straně se poznáme s rodinou z Orlové, která má celkem osm členů. Maminka Petra, Vláďa a jejich šest dětí: Adriana, Lukáš, Tereza, David, Vendula a Eliška.

I zde přišla s nápadem přihlásit se do pořadu manželka. Přála by si, aby byl Vláďa více aktivní v domácnosti, a hlavně aby trochu méně pil. Jediné, s čím pomáhá, je totiž vaření, zbytek starostí je na Petře.

Havíř je havíř

Zatímco pro Petru bude pobyt v náhradní rodině připomínat wellness, na druhé straně se Romana pořádně zapotí. Kromě starosti o celou tlupu dětí bude řešit také Vláďovo pití a jeho slovník.

Nastolí tedy pravidlo, podle kterého musí Vláďa za každé sprosté slovo udělat dřep.

"Havíř je havíř. Havíř pije. Postará se o rodinu, vydělá a pije," tvrdí Vláďa, který drsný slovník získal na šachtě. "Já takhle mluvím pořád, a když pak přijdu domů, tak to už v tobě je," vysvětluje otec šesti dětí.

Související články