Prapodivné na tom je, že Polívka nevolal policii. Co se tehdy v noci stalo, se už nikdy nedozvíme. Herec o tom totiž nechce mluvit. Alespoň ne dopodrobna.

„Ano, je pravda, že jsem byl napaden a okraden. Jsem krátce po silném otřesu mozku, mám rozbitou hlavu, otoky na obličeji, pohmožděná žebra. Nepamatuji se na toho, kdo to udělal, možná jich bylo víc,“ popisoval pro web Super.cz herec nepříjemný incident.

Po napadení skončil s otřesem mozku v nemocnici

„Ten otřes mozku způsobil úplný výpadek paměti a silné bolesti. Nechci kňourat a nepřeji si případ medializovat dál a víc. Nebudu takovým lidem dělat reklamu,“ řekl pro pořad Showtime.

Po bitce v ranních hodinách musel být v rekonvalescenci. Z nemocnice měl údajně odejít na revers, ale doma se odpočinku nevyhnul.

„Každopádně v tuto chvíli už odpočívám doma, jsem pod dohledem a ještě pár dní budu. Úrazy hlavy jsou nebezpečné a já se chci vyhnout následkům. Velice mě mrzí dvě zrušená představení v Dejvickém divadle, tímto zdravím všechny diváky i fanoušky a moc děkuji všem za podporu,“ napsal podle webu Expres.cz vděčný Polívka po napadení.

Byla to nafouklá bublina, tvrdí Polívka

V současné době je v pořádku a až se pandemie koronaviru umírní, vrhne se zase do práce. K napadení už neřekne ani slovo.

„Byla to nafouklá bublina. Podle policistů se toto děje v Praze 1 několikrát denně s tím, že občas jsou u toho i horší fyzická zranění jako pobodání a podobně. Nechci rozhodně nikoho strašit. Ale chci tím říct, že jsou mnohem závažnější věci, než že já dostanu od někoho facku, spadnu a praštím se přitom do hlavy,“ dodal Polívka v pořadu Mixxxer Live na Óčku.