Princezna Diana byla miláčkem Británie, mezi tradicemi královské rodiny si našla pár cestiček, jak uniknout sevření pravidel. O co víc nešlo její počínání královně pod nos, o to víc byla Diana oblíbenější. Vévodkyně Kate i Meghan následují její odkaz po svém.

Vévodkyně Kate

Už mnohokrát vzdala Kate zesnulé matce prince Wiliama hold výběrem šatů nebo zapůjčením šperků. Mezi nejslavnější patří šaty, které oblékla těsně po narození syna George a Louise. Nápadně se podobají těm, ve kterých představila prince i Diana. Kate má svůj jedinečný a uhlazený styl, na kterém nehodlá nic měnit.

Vévodkyně Meghan

Manželka prince Harryho trpí na luxus mnohem víc než Kate. Hedvábné šaty od Givenchy by si většina smrtelníků nemohla dovolit. Nebere si příklad ze své švagrové, která velkou část svého šatníku s radostí recykluje. Nejedná se jen o drahé kabátky, ale i večerní róby, které se nebojí po letech obléknout znovu. Meghan se ale snaží někdy až příliš urputně následovat styl princezny Diany.

Poklady z královské šperkovnice

Při rozvodu přenechala princezna Diana svým synům bohatou sbírku šperků s dodatkem, že jsou určeny pro jejich ženy. Wiliam i Harry matčino přání s radostí plní a obě vévodkyně tak mají k dispozici skutečné poklady.

V galerii můžete porovnat, která vévodkyně následují princeznu Dianu, aniž by zaprodaly svůj vlastní styl.