Nevím, co dál

Evan Antin dokončil střední školu a nevěděl, co se životem. Jediným jeho zájmem byla zvířata a cvičení. Posilovna se stala jeho druhým domovem a díky pravidelnému tréninku se po pár měsících mohl měřit se sochou Diskobola. Práce osobního trenéra ho ale nenaplňovala, a tak vyrazil poznávat svět. Během své první cesty do Afriky mu došlo, kde je jeho místo a krátce po návratu se přihlásil ke studiu veteriny.

S úsměvem

Zakotvil na klinice nedaleko Los Angeles, ale často vyráží do světa a pomáhá přímo v terénu. Nejraději má krokodýly a kobry, ty ho fascinovaly už v dětství. Spojil lásku ke zvířatům, pohybu a poznání a je pravidelným hostem televizních pořadů, kde se snaží bořit mýty.

Sociální sítě plní střípky ze svých cest a ukazuje život z divočiny. Téměř neustále je v obležení zvířat - koček, psů, nosorožců, hadů, leguánů, slonů nebo lam. V náruči takového krasavce s ukázkovým americkým úsměvem se musí zvířata vyléčit sama.

Páteční osvěta

Každý pátek je u Evana zasvěcen šíření zajímavostí a vyvracení nepravd z říše zvířat. Snad si časem splní svůj sen a dostane možnost ukázat se ve vlastním pořadu a ne jen na sociálních sítích. Více než jeden milion sledujících by ho jistě následoval.