Veronika Kopřivová prožívá krásné období. Vztah s Miroslavem Dubovickým jen vzkvétá, a i když měli partneři loni krizi, podařilo se jim vše překonat a dnes se těší na úplně novou životní roli.

Pohlaví miminka si dvojice zatím nechává pro sebe, těhotenské fotografie ale Kopřivová svým sledujícím na Instagramu dopřává pravidelně.

K mobilním snímkům z dovolených se ale budoucí maminka rozhodla pořídit si do alba i profi snímky a přípravu rozhodně nepodcenila.

Kopřivová předvedla sledujícím božské křivky

Veronika Kopřivová si vždy udržovala vysportovanou postavu, před otěhotněním měla na břiše dokonce sixpack neboli „buchty“, to se ale změnilo.

Mateřství dodalo bývalé partnerce Jaromíra Jágra na ženskosti, ňadra má minimálně o dvě čísla větší a velice jí to sluší.

Aby měla na toto období krásnou vzpomínku, tak se po vzoru kolegyň z branže nechala nafotit fotografkou Kateřinou Novákovou. A výsledné fotky se velice vydařily!

Budoucí maminka na fotkách vypadá jako víla

„Po dlouhé době nalíčená, načesaná a v krásných princeznovských šatech. Cítila jsem se krásně. Těhu focení mám za sebou a moc se těším na výsledek,“ pochlubila se Veronika Kopřivová na Instagramu sérií snímků.

Kopřivová vypadá na fotografiích velmi půvabně, ale zároveň sexy. V podobných šatech se před porodem nechala zvěčnit například i modelka Monika Leová, která před pár dny porodila dceru.

Veroniku Kopřivovou porod čeká až za dva měsíce, a tak je možné, že se ještě nechá nafotit v pokročilejším stadiu těhotenství. Necháme se překvapit.