Heidi Klum

Heidi Klum je úspěšná modelka, podnikatelka, matka čtyř dětí a snoubenka excentrického německého hudebníka Toma Kaulitze. Šestnáctiletý věkový rozdíl je netrápí, pohádkový zásnubní prsten všechny pochybnosti zastínil.

Naomi Campbell

Modelka, které občas ujedou nervy a udělá na své asistentky velká ramena, si může vybírat. Na koho ukáže, ten podlehne. Posledním úlovkem by měl být mladičký Liam Payn. Po jejím boku se objevovalo mnoho mužů, ale žádný čokoládovou gazelu nezkrotil.

Brigitte Macron

První dáma Francie o sobě dala vědět během prezidentské volby. Pohádkový příběh jejímu muži (a vítězi voleb) určitě pár hlasů přihrál. Potkali se na škole, kde nebylo jejich vztahu přáno, ona byla učitelka a on student. Vdala se, on rozjel politickou kariéru. Nakonec je ale láska svedla dohromady.

Julianne Moore

I oscarová herečka Julianne Moore má slabost pro mladší muže. Životem ji provází Bart Freundlich. Téměř šedesátiletá herečka ošálila věk, a tak není rozdíl na první pohled viditelný. Upozornila na to i při své řeči na Oscarech, kdy s humorem sobě vlastním řekla, že doufá, že se zlatou soškou už je snad hodna mladšího muže a nebude to u médií vzbuzovat takový rozruch.

J. K. Rowling

Z matky dětí žijící na hraně chudoby se vyšvihla mezi nejbohatší a nejvlivnější britské umělce. Sága Harryho Pottera jí přinesla nevídanou slávu. A ke slavné ženě patří muž, ideálně mladší Neil Murray.

Tilda Swinton

Spolužačka princezny Diany Tilda Swinton je známá pro svůj eklektický styl, který má vždy hlubší poselství, jedinečné filmové role v Letopisech Narnie, oscarovém snímku Michael Clayton, Podivuhodném případu Benjamina Buttona nebo Grandhotelu Budapešť, a mladší muže. Po jejím boku se už dlouhá léta objevuje mladší Sandro Kopp.

Madonna

Madonna nežije bez hudby, kontroverze, kabaly a výrazně mladších mužů. Nikdy si svůj věk nepřipustila, a tak ani muži nebyli ze stejné kategorie. Sean Penn i Guy Ritchie ji k oltáři dovlekli, ale manželství nevydržela. Teď se u ní střídají výrazně mladší ročníky - Jesus Luz, Brahim Zaibat nebo Timor Steffens.

Mariah Carey

Mariah Carey má božský hlas, kvalitní Photoshop a slabost pro bohaté nebo mladé muže. S Nickem Canonem, se kterým má dvě děti, nevydržela. James Packer, miliardář, který ji zahrnoval luxusem, vzal nohy na ramena dřív, než stačila zaseknout drápky. A tak vzala za vděk Bryanem Tanakou, tanečníkem, který zpočátku suploval náplast na bolavé srdce. Ale vztah trvá a oběma svědčí.