Herečka, která se do role Carrie vžívala od roku 1998, se do srdcí žen zapsala jako ta, co se snaží brát věci s humorem, ale přesto je občas hysterická, jako ta, co je tu vždy pro své kamarádky a ta, co je nenapravitelná romantička a sní o pravé lásce, kterou nakonec našla v panu Božském. Ve skutečnosti je prý ale Sarah Jessica Parker docela jiná než její postava.

Zatímco Carrie neustále hledala muže svých snů, randila a nikdy nechtěla děti, Sarah Jessica Parker je již od roku 1992 s Matthewem Broderickem, kterého si v roce 1997 vzala a jejich manželství trvá dodnes. Mají spolu tři děti, Sarah rozhodně není party girl, ale spíše maminka na plný úvazek. Prakticky jediné, co spojuje obě ženy, je móda.

Sarah Jessica Parker nedávno otevřela svůj první butik a podílí se na tvorbě kolekcí u různých návrhářů. Její módní styl je dost podobný stylu Carrie. Je asi jediná osoba na světě, která si dovolí vzít si na sebe extravagantní kousky od Dira a dalších návrhářů a vlastně ani my sami nevíme, zda se nám její modely líbí, nebo se spíš zděšeně ptáme: "Co to má Sarah zase na sobě?"

Ač jsou názory lidí různé, Sarah je ikona a my vám rádi ukážeme její nejlepší (nositelné) modely, jak ze soukromého života, tak z toho seriálového.