Týnuš Třešničkové se v roce 2018 obrátil život vzhůru nohama. Luxusní dovolená v Turecku se pro internetovou hvězdu proměnila v noční můru, ze které se ale nemohla probudit.

Místo krásných zážitků si Týnuš z Istanbulu dovezla závažné popáleniny druhého stupně na pětatřiceti procentech těla, a to včetně obličeje, krku a rukou. K tragickému incidentu došlo při ohnivé show v jedné z nejznámějších místních restaurací. Třešničkové přímo u obličeje explodovala část hořlavé směsi.

„Přiletěli jsme do Instanbulu. Večer jsme byli v hotelu, a jelikož jsme byli unavení z celodenního chození, nikam se nám nechtělo, ale měli jsme rezervaci v restauraci Nusr-Et, tak jsme tam s přítelem taxíkem odjeli. Byl tam strašný mumraj a všichni chtěli získat stůl. Pětačtyřicet minut jsme čekali na svůj rezervovaný stůl. Uvaděčka nás zatím postavila k baru, kde jsme si dali drink. Na baru byl takový žlábek, kde byla nějaká tekutina a jeden barman ji zapálil, trochu to začalo hořet. Pak přišel druhý barman s kanystrem, přilil do žlábku jakousi tekutinu a v ten moment to vybouchlo,“ popsala Týnuš později ve videu na YouTube. Díky desetiměsíční drahé léčbě v turecké nemocnici, hrazené majitelem restaurace, a dalším léčebným procedurám by dnes nikdo téměř nepoznal, jakým peklem si Třešničková prošla.

Týnuš nedávno opustila bývalého pašeráka Biseniuse, na dovolenou vyrazila v doprovodu kamarádek

Týnuš Třešničková ještě slavila romantický silvestr s podnikatelem Ladislavem Biseniusem, který byl v minulosti ve vězení za pašování drog. Vztah s napraveným dealerem ale youtuberka nedávno ukončila. Bisenius pak o ní vypisoval na svůj Instagram velice nelichotivé statusy.

„Tento člověk má rád jenom sám sebe a strašně všechno přepočítává na peníze. Myslel jsem si, že ji trošku napravím. Ona vlastně nenávidí lidi. Vůbec nevím, na co si před vámi hraje. A to, že si vše platí sama? Strašně zlý člověk. Možná je to kvůli té nehodě,“ stěžoval si na Týnuš.

Třešničkové se ale bez jejího ex evidentně daří skvěle a nepovedený vztah hodila dávno za hlavu.

Třešničková nostalgicky vybrala jako cíl dovolené Chorvatsko, trávila zde dětství

Hvězda YouTube velice ráda cestuje do exotických destinací, kvůli pandemickým omezením ale letos vyrazila „jen“ do Chorvatska a cíl cesty prý nebyl náhodný.

„Do Chorvatska jsem s rodiči jezdila jako malá často a je fajn se sem opět vrátit, protože je tu prostě pěkně. Příroda, čisté moře a spousta historických památek v roztomilých vesnicích k objevování,“ napsala k jedné z fotek z dovolené, odkud sdílí pořádně sexy snímky.

Po jizvách z děsivé nehody navíc už dnes na jejích fotkách nenajdete ani památky. Jelikož kráska neustále dochází na různé ozdravné terapie, podařilo se jí zřejmě následky popálenin zmírnit na minimum. Není ovšem jasné, zda si na instagramových fotkách náhodou nepomáhá aplikacemi a jizvy neretušuje. Ať je to jakkoliv, musíme uznat, že je pořádná kočka.