Míša Tomešová bydlí s rodinou v Úvalech u Prahy, a i když celý život bydleli i s Romanem v centru města, rozhodli se, že odejdou někam do ústraní. Dům navrhovali s citem a s jasnou vizí. Chtěli hodně dřeva v interiéru a otevřený prostor.

Zpěvačka se netají tím, že má ráda zvířata a přírodu. Proto je ráda, že mají zahradu, kde si nejen hrají rošťáci Kristián a Jonáš, ale také tam může pěstovat různé bylinky a zeleninu. Zvládne vypěstovat cuketu, okurky i rajčata. Jen teď už je to těžší, druhé dítě nebylo tak rychle po prvním v plánu. Ale oba jsou s manželem velmi spontánní a přijímají vše, co jim život přináší. „Neplánovali jsme to, vlastně při plánování tohoto domu jsme neplánovali ani jedno dítě, ale přistěhovali jsme se, když jsem měla před porodem s Kristiánkem,“ směje se zpěvačka.

Péče o jedno dítě jí dala zabrat, ale dvě děti už vyžadují hodně plánovaní. Naštěstí je manžel maximálně po ruce. A když zrovna nezkouší nebo nekoncertuje, věnuje všechen čas právě rodině.

Dům si nemůže vynachválit. „Měli jsme velké štěstí, že jsme koupili pozemek za hubičku. Se vším všudy nás to i s návrhem a celkovou stavbou, kuchyní i dvěma koupelnami stálo 4 miliony. Proto jsme vlastně i odešli z Prahy. Kde bychom asi tak koupili hezký a prostorný byt za takovou cenu?“ prozradila Míša.

Dokonce nám zpěvačka ukázala, kde prožívají s manželem hezké chvilky. Jejich ložnice je sice malá, ale o to víc útulná. Dlouho tam s nimi byl i Kristián, ale musel uvolnit místo mladšímu bráškovi Jonášovi.

Je patrné, že mladá rodina je v nízkoenergetickém domě šťastná. Míša i Roman jsou rodinně založení, pro své kluky by se rozkrájeli. Míša je navíc pyšná, že sen o bydlení se jim opravdu podařil zrealizovat. „Jsme jako každá jiná rodina. Nejsme boháči, ale máme hezké bydlení, které pravidelně splácíme,“ uzavřela usměvavá Míša.

Míša je velice aktivní a brzy po porodu obou synů se vrátila do práce. S manželem Romanem je spojuje láska k divadlu a hudbě, a tak mají jeden pro druhého pochopení. Vystupuje v muzikálu Vlasy a nehodlá snížit tempo. Rodina je pro ni stejně důležitá jako kariéra a jak sama často říká, Roman je ten nejlepší táta a dokáže ji v péči o syny dokonale zastoupit.